Κανείς δεν σκέφτεται τον κόσμο

Βασίλης Βλαχόπουλος03 Δεκεμβρίου 2021

Δεν είναι η πρώτη φορά και πιθανόν να μην είναι και η τελευταία, από τη στιγμή που αποφασίζουν άνθρωποι οι οποίοι αδυνατούν να αντιληφθούν το συμφέρον του αθλήματος.

Σαν αυτό που θα γίνει δηλαδή την Κυριακή όπου στις 5 το απόγευμα ο Αρης θα φιλοξενήσει το Περιστέρι στο Nick Galis Hall και δυόμισι ώρες αργότερα είναι προγραμματισμένη η σέντρα στον ποδοσφαιρικό αγώνα της ίδιας ομάδας με τον Αστέρα Τρίπολης. 

Κανείς δεν σκέφτεται αυτόν που θέλει να βρεθεί και στα δύο γήπεδα. Από το κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα έως και τη διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος.

 Σε μια εποχή όπου η προσέλευση των φιλάθλων είναι σαφέστατα περιορισμένη, ΕΡΤ και ΕΣΑΚΕ επέλεξαν αυτό! Αποφάσεις οι οποίες δεν συνάδουν σε φίλους του αθλήματος και προσέξτε, σε μια εβδομάδα όπου δεν υπήρχαν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις πλην των ομάδων της Euroleague. 

Ο Αρης είχε καταθέσει αίτημα αλλαγής της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα αλλά αυτός απορρίφθηκε. Γιατί; Ξέρουν οι υπεύθυνοι. Γιατί δηλαδή να μην οριζόταν μία ημέρα νωρίτερα; Δεν πρέπει να λειτουργείς για την εξυπηρέτηση και των φιλάθλων; 

Κι επειδή ο κόσμος θα δει ΕΡΤ3 και θα νομίσει ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται από τη Θεσσαλονίκη, να τους ενημερώσουμε ότι αυτές παίρνονται από την Αθήνα. Και πού είναι η παρεμβατικότητα του ΕΣΑΚΕ στην όλη ιστορία; Πουθενά. Μέτοχος αμέτοχος και αυτός.

*Φοβερά πράγματα έγιναν σε διαιτητικό επίπεδο στον αγώνα του Μακεδονικού με τον Λεύκιππο Ξάνθης. Η διαιτησία παραμένει άλυτο πρόβλημα για τη νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας και αυτό που φαίνεται είναι ότι είτε στελέχη της νέας διοίκησης είτε πρόσωπα που έχουν επιτελικές θέσεις δεν είναι στην ίδια γραμμή με τον Βαγγέλη Λιόλιο ο οποίος είχε μιλήσει για κάθαρση. 

Ο νέος πρόεδρος ασχολείται με την πρόσληψη του Δημήτρη Ιτούδη, αλλά θα πρέπει να ρίξει μια ματιά στο αν κάποιοι έχουν αποκτήσει μεγαλύτερα ποδάρια από αυτά που πρέπει. Γιατί τα μονόπλευρα λάθη, όπως αυτά που έγιναν κατά του Μακεδονικού βάζουν σε σκέψεις. Προς το παρόν αυτά, με την ελπίδα να μη χρειαστεί να επανέλθουμε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.