Κάνει τελικές προτάσεις και περιμένει

Μάνος Χατζάκης16 Ιουνίου 2020

Ημέρες δημιουργίας... κορμού διανύει ο Αρης. Για την ακρίβεια, ημέρες κατά τις οποίες προσπαθεί να διατηρήσει τον περσινό κορμό, περιμένοντας παράλληλα την απελευθέρωση από το ban, για να επανέλθει πλήρως η κανονικότητα στην ΠΑΕ.

Τα ονόματα είναι γνωστά και, εντός των επόμενων ωρών, αναμένεται να γίνουν οι τελικές συζητήσεις. Σε πρώτη φάση, οι "κιτρινόμαυροι" θα ολοκληρώσουν τις διαπραγματεύσεις με Γκάμα και Ματίγια. Αμφότεροι, θεωρούνται χρήσιμοι -για τη νέα σεζόν- ωστόσο το ερώτημα είναι πόσο διατεθειμένοι είναι να ανέβει η προσφορά της ομάδας προς εκείνους.

Με τον Ματίγια εκφράζεται η πεποίθηση ότι θα πει το "ναι", καθώς οι Θεσσαλονικείς πιστεύουν ότι, λόγω θέσης, μπορεί να προσφέρει αρκετά, τόσο οργανωτικά όσο και ανασταλτικά. 

Οσον αφορά τον Γκάμα, το καλύτερο σενάριο σαφώς και είναι η παραμονή του. Οι απαιτήσεις του ξεφεύγουν... κάπως και είναι θέμα Θόδωρου Καρυπίδη και Αγγελου Χαριστέα το κατά πόσο θα ανεβάσουν την προσφορά τους. Αν ο Πορτογάλος "πέσει" από τα 350 χιλιάρικα, τότε το deal θα είναι πιο εφικτό, αν και μιλάμε για τον καλύτερο ίσως παίκτη του φετινού ρόστερ. Αυτή είναι μια από τις λεπτομέρειες, οι οποίες θα παίξoυν ρόλο στην τελική πρόταση του Αρη. Η ομάδα χρειάζεται να διατηρήσει την ποιότητα, που ήδη έχει ως σύνολο.

Παράλληλα, ανοιχτά παραμένουν τα μέτωπα με Κόρχουτ (τα δείγματα προς παραμονή είναι θετικά) Κουέστα (διατηρείται ο κύκλος των επαφών και αναμένεται να γίνει νέα κρούση άμεσα) και Λάρσον (έχει στα χέρια του πρόταση, αλλά χρειάζονται νέες συζητήσεις). 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.