Κάνει κάστρο το γήπεδο του, δεύτερη νίκη για Μακεδονικό

Δημήτρης Καλαϊτζής20 Νοεμβρίου 2022

Επιστροφή στις νίκες για τον Μακεδονικό. Μετά την ήττα στη Λάρισα από τον τοπικό Απόλλωνα, οι παίκτες του Γιώργου Αμανατίδη έβγαλαν αντίδραση, καθώς λύγισαν την αντίσταση του Θεσπρωτού με 2-0 στο γήπεδο της Ευκαρπίας.

Έτσι, οι πράσινοι έφτασαν τους έξι βαθμούς στο Πρωτάθλημα μετά από τρεις αγωνιστικές και πλέον ρίχνουν το βάρος τους στο επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αλμωπό στην Αριδαία.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν ένα τρίλεπτο ξέσπασμα για να πάρουν τη νίκη-τη δεύτερη στο Πρωτάθλημα και ισάριθμη στην έδρα τους. 

Αρχικά, άνοιξαν το σκορ με τον Μιλισάβλιεβιτς με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, για να έρθει τρία λεπτά μετά ο Σιμόνι να καθαρίσει το ματς και να χαρίσει ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Μακεδονικός (Αμανατίδης): Γουναρίδης, Μπρατσιάνη, Λισγάρας, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Λεωνιδόπουλος, Παναγιωτούδης, Μιλισάβλιεβιτς (68΄Τσιλιγγίρης), Σαραντίδης (60΄Σιμόνι), Γαρύφαλλος (80΄Ναντίρ) , Ζαννάκης (68΄Σάντσεζ). 

Θεσπρωτός (Ρότσα): Τσιμόπουλος, Βασιλάκης, Γώγος, Ρίζος, Τρομπούκης, Μίγγος (50΄Μαρτίνες), Διγκόζης (61΄Λύγκας), Μπίκας (77΄Πανταζέλος), Δρίτσας (77΄Αδαμάκης), Κωνσταντίνου, Μπονίγια

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.