Κάναντι: «Κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν το σύνολο»

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2022

Για τα όσα είδε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά το ντέρμπι, σημειώνοντας πως ο Δικέφαλος άξιζε τη νίκη ενώ έκανε ειδική μνεία στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου.

Αρχικά ανέφερε: «Για εμένα ο κορυφαίος παίκτης της αναμέτρησης για τον ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα, ξεκίνησε πολύ καλά και ήρθε το γκολ, κράτησε και είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και στις στιγμές πίεσης του Ολυμπιακού ανταποκρίθηκε πολύ καλά και πήρε τη νίκη, την οποία άξιζε γιατί ήταν καλύτερος σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, συναρπαστικό το οποίο μου άρεσε»

Για το αν ο Δικέφαλος προλαβαίνει το πρωτάθλημα: «Αν δούμε την βαθμολογία ο ΠΑΟΚ είναι πίσω από τον Παναθηναϊκό εννέα βαθμούς, έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα αλλά υπάρχει και η διακοπή λόγω του Μουντιάλ, ο ΠΑΟΚ ωστόσο αυτή τη στιγμή αναπτύσσεται, για να φτάσει στην κορυφή της βαθμολογίας θα πρέπει να χάσει και ο Παναθηναϊκός παιχνίδια».

Ενώ για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, υπογράμμισε: «Από την πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ είχε φτιάξει μία καταπληκτική ομάδα, πέρασε την φιλοσοφία του στην ομάδα και είχε κάνει ένα πολύ ωραίο έργο και σίγουρα είναι σημαντικός στην επιτυχία της ομάδας. Είναι ένας μεγάλος προπονητής που ξεκινάει το χτίσιμο από τον τερματοφύλακα μέχρι τον επιθετικό, αλλά χρειάζεται χρόνο. Μου άρεσαν οι νεαροί Έλληνες ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου και είναι κάτι σπάνιο και πολύ ωραίο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.