Κάναντι: «Ηγετικός παίκτης ο Σβαμπ, με πάθος και κομβικό ρόλο στα αποδυτήρια της ομάδας»

Metrosport Team31 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νταμίρ Κάναντι. 

Ο Αυστριακός προπονητής που κατά το παρελθόν ήταν στον πάγκο του Ατρομήτου, ενώ είχε διατελέσει και τεχνικός της Ραπίντ Βιέννης όπου βρισκόταν ο Στέφαν Σβαμπ (όπως διαβάσατε νωρίτερα είναι έτοιμος να ανανεώσει με τους «ασπρόμαυρους») αλλά και ο Τόμας Μουργκ, με τον έμπειρο τεχνικό να μιλάει για τους δύο ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά για τον Στέφαν Σβαμπ, ανέφερε: «Είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής με πολύ καλό χαρακτήρα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα που αγωνίζεται σε πολλούς θεσμούς και δεν χρειάζεται μόνο 11 ποδοσφαιριστές με τον Στέφαν να είναι ένας παίκτης που όπως ξέρει ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να τον χρησιμοποιήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη και να είναι σημαντικό κομμάτι της ομάδας».

Για να προσθέσει: «Στην αρχή όταν είχε έρθει είχε βασικό ρόλο ενώ ήταν από μία ομάδα που είχε ηγετικό ρόλο στην Αυστρία, στη συνέχεια υπήρχαν τα πάνω και τα κάτω στην απόδοση του μετά από έξι μήνες, χάνοντας το balance που είχε. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για τον αγωνιστικό χώρο αλλά και για τα αποδυτήρια της ομάδας, με τη νοοτροπία του νικητή και μεγάλο πάθος».

Για τον Τόμας Μούργκ: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που πρέπει να πάει έστω και ως δανεικός σε μία ομάδα που να πάρει χρόνο ως βασικός γιατί στον ΠΑΟΚ έρχεται από τον πάγκο, αλλά δεν γνωρίζω τη θέση του συλλόγου για τον ποδοσφαιριστή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.