Κάναντι: «Η πίεση στον Άρη, σε καλύτερη κατάσταση ο ΠΑΟΚ. Δεν δέχθηκα πρόταση»

Metrosport Team18 Φεβρουαρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Νταμίρ Κάναντι.

Ο γνώριμος στους Έλληνες φιλάθλους Αυστριακός προπονητής μίλησε για το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ.

Αν είχε συζητήσεις με τον Άρη: «Όχι, δεν είχα».

Για το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ: «Είναι μεγάλο παιχνίδι. Είναι από τα μεγαλύτερα ματς της σεζόν. Είναι πολύ σημαντικό για τον Άρη που πρέπει να κερδίσει για να μπει στην 6αδα. Είναι δύσκολο γιατί ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα και σε καλύτερη κατάσταση. Ο Άρης έχει την πίεση γιατί πρέπει να μπει στην εξάδα, δεν ξέρει τι θα γίνει με τους 6 πόντους, και είναι από τις τελευταίες του ευκαιρίες για να μπει στα πλέι οφ».

Για το αν επηρεάσει τον ΠΑΟΚ ο αγώνας με τη Μίντιλαντ και μία πιθανή απουσία του Κούρτιτς: «Για τον ΠΑΟΚ είναι φυσικό να παίζει στην Ευρώπη, οι παίκτες θέλουν να παίζουν. Δεν είχε ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά μπορούσε να σκοράρει χθες. Ήταν για ισοπαλία το ματς. Δεν νομίζω ότι θα είναι μεγάλο πρόβλημα η κούραση, ίσως στα τελευταία 10 λεπτά να φανεί κάτι. Ο Κούρτιτς είναι καλός παίκτης και πολύ σημαντικός για τον ΠΑΟΚ. Θα είναι σημαντική απουσία αν δεν παίξει. Είναι ειδικό ματς και για τον ΠΑΟΚ που θα προετοιμαστεί κατάλληλα».

Ποιος είναι καλύτερος, ο Άρης ή ο ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έτρεχε μέχρι χθες 14 αγώνες σερί αήττητος. Ο Λουτσέσκου είναι καλός και έμπειρος προπονητής και έχει τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση με 47 βαθμούς. Ο Άρης έχει το πρέπει για να κερδίσει επειδή παίζει στο σπίτι του».

Τι έφταιξε για τη φετινή πορεία του Άρη: «Σίγουρα το ότι ξεκίνησαν με -6. Με αυτούς τους βαθμούς είναι στην εξάδα. Έχασε τα τελευταία δυο ματς και είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Αν δεν τους πάρει είναι δύσκολο να μπει στην εξάδα. Μπορεί να πάρει τα ματς ο Άρης, οι παίκτες να πιστέψουν στους εαυτούς τους. Με τον ΠΑΟΚ είναι 50-50 ενώ έχει και δύσκολα παιχνίδι και με τον Ολυμπιακό και τον Αστέρα στην Τρίπολη».

Ποιοι είναι παίκτες κλειδιά για τον Άρη και τον ΠΑΟΚ: «Για τον Άρη οι επιθετικοί του, έχουν ποιότητα και δημιουργούν ευκαιρίες. Μετά και τους δύο καλούς αμυντικούς έχει ισορροπία στο παιχνίδι του. Δεν ξέρω τι ιδέες θα βάλει στο παιχνίδι του και ο Τερζής. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να τους σταματήσει. Αν το κάνει μπορεί να κερδίσει. Έχει υπομονή, ξέρει να περιμένει την ευκαιρία του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.