Κάναντι: «Ένα από τα καλύτερα δεύτερα ημίχρονα του Ατρομήτου - Ο Ουάρντα είναι... Ουάρντα»

Metrosport Team07 Ιανουαρίου 2021

Σε μία... «ρώσικη ρουλέτα» που βρήκε νικητή τον Ατρόμητο εξελίχθηκε η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ομάδα του Περιστεριού. 

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να πάρουν τους πολύ σημαντικούς 3 βαθμούς απομακρύνοντας και άλλο τον Δικέφαλο από την κορυφή. Ο προπονητής του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι, μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού μίλησε αναφορικά με την αναμέτρηση, τα στοιχεία που την έκριναν και τον Αμρ Ουάρντα που άνοιξε λογαριασμό με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στα κανάλια NovaSports:

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Νομίζω και στον Βόλο είχαμε μία καλή εμφάνιση αλλά σήμερα μετατρέψαμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ και είχαμε θέληση για τη νίκη βγάζοντας πειθαρχία στο γήπεδο. Δουλεύουμε σε ενέργειες όπως το τρίτο γκολ που πετύχαμε στους κενούς χώρους του αντιπάλου, θα πρέπει να συνεχίσουμε και να πιστεύουμε στη δουλειά μας, κάναμε ένα από τα καλύτερα δεύτερα ημίχρονα φέτος. Είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα και να βγάζουμε αυτό που δουλεύουμε στην προπόνηση να μεταφέρεται στο γήπεδο».

Για τον Αμρ Ουάρντα«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ουάρντα, ήθελα να τον πάρω ξανά το καλοκαίρι είμαι χαρούμενος που πήρε την ευκαιρία του ξανά στον ΠΑΟΚ, ο Ουάρντα είναι... Ουάρντα και πρέπει να καταλάβει ότι τα συναισθήματα δεν πρέπει να επηρεάζουν το ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.