Κάναντι: «Δεν μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, έχει εξαιρετικούς παίκτες ο Αρης»

Metrosport Team02 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής του Ατρομήτου, Νταμίρ Κανάντι, και μίλησε για τη φετινή Σούπερ Λιγκ 1, τα παιχνίδια που είδε, τη μάχη του τίτλου μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ αλλά και την πιθανότητα να επιστρέψει στην Ελλάδα για να προπονήσει κάποια ομάδα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Πρέπει να διακόψω το συμβόλαιό μου με την Σίμπενικ, πρέπει να βρούμε την λύση. Ισως βρω μια νέα πρόκληση για μένα. Η φιλοσοφία ήταν διαφορετική από τις δύο πλευρές, δεν ήμουν χαρούμενος. Είχαμε καλή αρχή για τον σύλλογο, όμως οι άνθρωποι του συλλόγου σκέφτονταν διαφορετικά και αποφασίσαμε να διακόψουμε τη συνεργασία μας» τόνισε αρχικά.

Για τη φετινή Σούπερ Λιγκ 1: «Ημουν την προηγούμενη εβδομάδα στην Ελλάδα για αρκετές ημέρες, είδα πολλά παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ έχουν καλή ισορροπία και φόρμα, είναι πολύ δυνατές ομάδες και θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να πλησιάσει τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι προφανώς σε καλύτερη κατάσταση. Είναι απίστευτο που έχει κάνει με 10 νίκες.

Αν δεν χάσει ο Παναθηναϊκός, τότε είναι δύσκολο να χάσει 6-7 παιχνίδια κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αν ο Ολυμπιακός κερδίσει όμως, τότε όμως μπορούν να αλλάξουν κάποια πράγματα. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι σταθερός, κέρδισε στον Ολυμπιακό και έχασε μέσα στην ΑΕΚ. Δε νομίζω πως μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα, μπορεί όμως να μπει μέσα στην τριάδα».

Για τον Αρη: «Τον Αρη δεν τον είδα στο γήπεδο αλλά μόνο στην τηλεόραση, δεν ξέρω τι συμβαίνει και δεν πάει τόσο καλά. Εχει πολλούς καλούς παίκτες, με τρομερά ατομικά χαρακτηριστικά, οι τέσσερις ήττες που έχει κάνει είναι πάρα πολλές, μπορεί να χτυπήσει μια θέση στην τριάδα αλλά ως εκεί».

Για το αν βλέπεις νεαρούς παίκτες όπως οι Γιαννούλης-Κουλούρης που συνεργάστηκε στο παρελθόν: «Είναι δύσκολο να πω για νεαρούς παίκτες, μόνο ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ παίζουν με κάποιους Ελληνες παίκτες κι ο Βόλος που κάνει καλή χρονιά. Ωστόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα παίζουν κυρίως ξένοι».

Για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα: «Όταν μια ομάδα αλλάζει προπονητή στην Ελλάδα πέφτει στο τραπέζι το όνομά μου λόγω του παρελθόντος μου στη χώρα. Αν έρθει η σωστή στιγμή και ο σωστός σύλλογος δεν θα πω όχι. Εχω και εγώ τους στόχους μου, δεν είναι μυστικό πως θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα κάποια στιγμή αλλά σε ομάδα της πρώτης εξάδας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.