Κάναντι: «Αν εκτελούσε καλύτερα ο Άρης θα μπορούσε να πάρει βαθμό στη Λεωφόρο»

Metrosport Team29 Φεβρουαρίου 2024

Για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη, τη μάχη του τίτλου και την είσοδο της Λαμίας στα πλέι οφ μίλησε ο έμπειρος προπονητής, Νταμίρ Κάναντι, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη: «Είδα πράγματα που περίμενα. Ο Άρης είχε στιγμές που θα μπορούσε να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού. Ήταν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Το πέναλτι κλείδωσε το παιχνίδι, το οποίο ήταν ανοιχτό μέχρι το 70΄. Τα πρώτα 20 λεπτά ήταν κακός στην άμυνα ο Άρης και μου έκανε εντύπωση. Ο Παναθηναϊκός μπήκε να κυριαρχήσει, το ένιωσα. Μετά υπήρχε ισορροπία και κατάλαβα ότι αν ο Άρης εκτελούσε καλύτερα θα μπορούσε να πάρει βαθμό. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος συνολικά στα 90 λεπτά και πήρε τη νίκη».

Αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη: «Δεν θελω να μπω στη διαδικασία. Έχω καλύτερη εικόνα για τον Παναθηναϊκό καθώς τον έχω δει σε περισσότερα παιχνίδια αλλά ο Άρης μπορεί να σταθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Τον Νταρίντα: «Είναι πραγματικά αδύνατον να μην τον ξεχωρίσεις. Πήρε την ομάδα στις πλάτες του μετά το πρώτο 20λεπτο. Ο Άρης δεν έβαλε γκολ στην κεφαλιά του Ζαμόρα. Αν το έβαζε εκείνη τη στιγμή, θα άλλαζε τη ροή».

Την είσοδο της Λαμίας στα πλέι οφ: «Με εξέπληξε θετικά η Λαμία στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο».

Τη μάχη του τίτλου: «Είναι δύσκολο να πω πως υπάρχει κάποιο φαβορί. Ο Ολυμπιακός άλλαξε προπονητή και έχει αλλάξει εικόνα και νοοτροπία. Δεν μπορεί κανείς να πει ποια ομάδα είναι φαβορί. Θα πρέπει να περιμένουμε και ελπίζω τα πράγματα να είναι δίκαια, γιατί ξέρουμε τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Θα είναι εντυπωσιακή η μάχη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.