Κανάκης για Survivor: «Υπάρχει έστω ένας που κάθεται και βλέπει αυτό το πράγμα;»

Metrosport Team22 Ιανουαρίου 2026

Καταιγιστικός κατά του Survivor εμφανίστηκε στο Ράδιο Αρβύλα ο Αντώνης Κανάκης. «Δικάζοντας» το ριάλιτι επιβίωσης αναρωτήθηκε: «Υπάρχει έστω ένας που κάθεται και βλέπει αυτό το πράγμα;».

Πολλά στοιχεία και χαρακτηριστικά του Survivor ενοχλούν τον Αντώνη Κανάκη, όπως φάνηκε στην έντονη κριτική που άσκησε ο παρουσιαστής στο ριάλιτι επιβίωσης. Αναφέρθηκε στο διαχωρισμό των παικτών σε Αθηναίους και Επαρχιώτες, αλλά και στα συνθήματα που τραγουδούν μεταξύ τους ανάμεσα στα αγωνίσματα στα οποία διαγωνίζονται.

Ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε για το Survivor στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα:

«Πραγματικά ζούμε σε δυο παράλληλους κόσμους. Παράλληλα σύμπαντα. Δηλαδή από τη μία έχουμε ανθρώπους που αυτοκτονούν, την αγροτιά στην επαρχία, συμβαίνει αυτό σ’ αυτή την χώρα και από την άλλη έχουμε αυτήν εδώ την πραγματικότητα. Στο νούμερo 18, όπου πραγματικά γίνονται αυτά τα πράγματα;

Βγαίνουν στον αέρα της τηλεόρασης; Και υπάρχει τώρα αυτό το πράγμα, έχουν χωριστεί; Οι Αθηναίοι τραγουδούν αυτά τα συνθήματα και μετά οι Επαρχιώτες τραγουδούν αυτά τα συνθήματα; Δεν είναι δικός μας ο ήχος, έτσι βγαίνει στον αέρα. Άιντε! Υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που κάθεται και το βλέπει αυτό το πράγμα;», αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Βρείτε μας και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.