Καμπούρης: «Ο Άλεξ Φέργκιουσον πήγε τέσσερις φορές στη Γερμανία για να δει τον Καγκάβα»

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2021

Με τον Σίντζι Καγκάβα να έχει πατήσει Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, έπειτα από ιδιωτική πτήση με τελικό προορισμό το αεροδρόμιο «Μακεδονία», φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο Γιάννης Καμπούρης.

Ο πρόεδρος Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη ανέλυσε στοιχεία της καριέρας από την εποχή που βρισκόταν στην αγαπημένη του ομάδα, καθώς και για τις άγνωστες πτυχές της μεταγραφής του στους «Κόκκινους Διαβόλους».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Είναι παίκτης που χρειάζεται κάθε μεγάλη ομάδα και δεν ξέρω για ποιον λόγο δεν έπαιζε στη Σαραγόσα. Είναι ο παίκτης «σβούρα», και κατά την παρουσία του στην Μάντσεστερ είχε έναν τραυματισμό στην αρχή, ενώ ο Σερ Άλεξ είχε πάει τέσσερις φορές να τον δει στην Γερμανία. Είναι ένας ρολίστας στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και ο παίκτης μπορεί να κουβαλήσει τη μπάλα, είναι αθόρυβος με πολύ καλή μεταβίβαση. Μετά από ένα μήνα που θα μπορεί να εγκλιματιστεί θα δείξει ότι ο ΠΑΟΚ πήρε έναν παίκτη από το πάνω ράφι. Στη Μάντσεστερ είχε αγωνιστεί στο κέντρο και στην αριστερή πλευρά. Οι Ασιάτες είναι εξαιρετικοί άνθρωποι και θα δείτε ότι είναι πολύ καλός χαρακτήρας».

Ενώ επιπλέον υπογράμμισε: «Για την Ιαπωνία είναι από τους κορυφαίους 5 σταρ και είχε φέρει στην Μάντσεστερ 5 μεγάλους χορηγούς εξαιτίας του. Ο ΠΑΟΚ έκανε καλή κίνηση σε όλα τα επίπεδα. Όταν έφυγε ο Φέργκιουσον από τον σύλλογο, έφυγαν μαζί του και πολλοί ποδοσφαιριστές που είχε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.