Καμπουρίδης: «Να δείξουμε την απαιτούμενη πνευματική δύναμη»

Metrosport Team13 Απριλίου 2024


Η Νίκη Ευκαρπίας δίνει τη μάχη της για να κρατηθεί στη Γ’ Εθνική, καθώς μετά το πέρας της 30ης αγωνιστικής, βρίσκεται στην 11η θέση με 40 βαθμούς και προκειμένου να αποφύγει το μπαράζ υποβιβασμού, θα πρέπει να προσπεράσει τουλάχιστον μία ομάδα (43 βαθμούς έχει ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας, 45 βαθμούς έχει ο Απόλλων Παραλιμνίου). 

Ο προπονητής της Νίκης Γιάννης Καμπουρίδης για το Πρωτάθλημα, είπε: «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και θα πρέπει η ομάδα μας να δείξει την απαιτούμενη πνευματική δύναμη για να καταφέρουμε να μαζέψουμε τους βαθμούς που χρειάζεται για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της που είναι η σωτηρία. Από την αρχή της χρονιάς ως νεοφώτιστοι αυτός ήταν ο στόχος οπότε θα είναι μεγάλη επιτυχία αν τα καταφέρουμε. 

Επίσης εμείς φέτος παρ’ όλη την δυσκολία που έχουμε ως πρωτάρηδες στην κατηγορία βάλαμε να παίξουν και πολλά νέα παιδιά και μερικά από την Ακαδημία οπότε αυτός είναι ένας έξτρα στόχος που πετύχαμε. Στον τελευταίο αγώνα με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου δεν αντεπεξήλθαμε όπως θα θέλαμε αλλά ελπίζω στο επόμενο να τα καταφέρουμε. Εχουμε τους παίκτες και τις φυσιογνωμίες να αντιληφθούν τι πρέπει να κάνουμε για να το κάνουμε. 

Κλείνω λέγοντας πως το Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής θεωρείται ερασιτεχνικό μεν αλλά με υποχρεώσεις επαγγελματικές άρα ή θα πρέπει να βοηθήσουν τις ομάδες και τις διοικήσεις παραπάνω η διοργανώτρια ή με κάποιο τρόπο να γίνει ή πιο επαγγελματικό ή πιο ερασιτεχνικό το Πρωτάθλημα για να ξέρουν όλοι τι τους επιφυλάσσει. Είναι ένας δύσκολος μαραθώνιος από όλες τις απόψεις και θα ελπίζω πως η δική μας ομάδα στο τέλος θα τα καταφέρει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.