Η Νίκη Ευκαρπίας αγωνίζεται για πρώτη φορά σε εθνικές κατηγορίες και ο προπονητής Γιάννης Καμπουρίδης για την ομάδα του επισημαίνει:
Η ομάδα σαν νεοφώτιστη χρειάστηκε λίγο παραπάνω χρόνο για να προσαρμοστεί στα δεδομένα της κατηγορίας συν το δύσκολο πρόγραμμα της έναρξης μας οδήγησε στην μικρή βαθμολογική συγκομιδή..
Σιγά σιγά βρίσκουμε ένα στυλ παιχνιδιού και καταφέρνουμε και δείχνουμε συνολικά σαν οργανισμός ότι έχουμε και ποιότητα αλλά και βγάζουνε και την δουλειά των προπονήσεων.. Ελπίζουμε στην συνέχεια του πρωταθλήματος να έχουμε μια καλύτερη απόδοση και αυτό να συνοδευτεί και από ανάλογα αποτελέσματα.. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό καθώς και πέφτουν πολλές ομάδες αλλά έχουμε στον όμιλο κάποιες πολύ ιστορικές ομάδες που θα πρέπει να τις ξεπεράσουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας.. Θεωρώ πως δουλεύουμε σωστά.
Προσπαθούμε να πάρουμε το καλύτερο από τους ποδοσφαιριστές μας και είμαστε αισιόδοξοι.
Ελπίζουμε σε μια καλύτερη συνέχεια και παικτικα αλλά και βαθμολογικά..