Καμπερίδης: «Συνεπείς σε άμυνα και ριμπάουντ κόντρα στον Κολοσσό»

Metrosport Team28 Φεβρουαρίου 2020

Για τον Άρη το αυριανό παιχνίδι με τον Κολοσσό στη Ρόδου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μοιάζει «χωρίς αύριο». 

Οι «κίτρινοι» που «καίγονται» για τη νίκη, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι και ο Σάββας Καμπερίδης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία κανονικά συμπεριλήφθηκε ο Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς, παρόλο που ταλαιπωρείται από τραυματισμό και θα κριθεί την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του στον αγώνα με τους Ροδίτες. 

H αποστολή του Άρη: Φιτζπάτρικ, Μπράουν, Μποχωρίδης, Βλάσιος, Φλιώνης, Μιλόσεβιτς, Σιδηροηλίας, Γκετσεβίτσιους, Γεωργάκης, Σλαφτσάκης, Ντραγκίτσεβιτς, Μόρις.

Ο Έλληνας τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο του Κολοσσού και υποστήριξε ότι για να φύγουν με τη νίκη θα πρέπει να είναι συνεπείς στην άμυνα και στον έλεγχο των ριμπάουντ.

«Δεν είναι μυστικό ότι η ομάδα πέρασε δύο δύσκολες εβδομάδες, με πολλές απουσίες. Παρ' όλα αυτά, έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι, το οποίο θα πρέπει να διεκδικήσουμε πάση θυσία. Ο Κολοσσός είναι μια πολύ καλή ομάδα, με αθλητικότητα και ταλέντο. Θα έλεγα ότι η βαθμολογική της θέση δεν συνάδει με την ποιότητα, που έχει ως ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συνεπείς στην προσωπική άμυνα και στον έλεγχο των ριμπάουντ και στα 40 λεπτά του αγώνα, ενώ σημαντικό στοιχείο της αναμέτρησης θα είναι και το μακρινό σουτ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.