Καμπερίδης: «Συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια με Κολοσσό»

Metrosport Team02 Απριλίου 2021

Νέα εκτός έδρας δοκιμασία για τον Άρη κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Σάββας Καμπερίδης, τόνισε ότι η συγκέντρωση είναι το κλειδί για τη νίκη στο αυριανό (3/4, 16:00, ΕΡΤFLIX) παιχνίδι.

«Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα σοβαρή, μαχητική, με υψηλό κίνητρο, η οποία διεκδικεί όλες τις αναμετρήσεις μέχρι τέλους. Εμείς προερχόμαστε από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και θα πρέπει να αγωνιστούμε με συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, προκειμένου να καταφέρουμε να επιστρέψουμε τις νίκες» ανέφερε ο τεχνικός του Άρη στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Προπόνηση και αναχώρηση για Ρόδο

Ο Άρης ολοκλήρωσε σήμερα (2/4), με μια μεσημεριανή προπόνηση την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα. Απόντες από το ομαδικό πρόγραμμα ήταν οι τραυματίες, Γιάννης Σιδηροηλίας και Κώστας Τσιρογιάννης.

Πριν μπουν στο γήπεδο, οι παίκτες παρακολούθησαν σε βίντεο τον αντίπαλό τους.

Την αποστολή του Άρη, που θα ταξιδέψει για τη Ρόδο, απαρτίζουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Σταμάτης, Σλαφτσάκης, Φλιώνης, Μιλόσεβιτς, Χαριτόπουλος, Κουζέλογλου, Καλαϊτζίδης, Τσάλμερς, Νετζήπογλου, Ντραγκίσεβιτς, Λιτλ, Ντεκόζι.

*Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άρη υπέγραψε ο 18χρονος γκαρντ Όμηρος Νετζήπογλου και πλέον θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Κολοσσό.

Με τα χρήματα που εισέπραξε η ΚΑΕ Άρης (όπως και οι υπόλοιπες 11 ομάδες της Basket League) από το στοίχημα, χρησιμοποίησε ένα συγκεκριμένο ποσό για να εξασφαλίσει φορολογική-ασφαλιστική ενημερότητα και να υπογράψει με τον παίκτη της.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.