Καμπερίδης: «Ριμπάουντ και αμυντικό transition»

Metrosport Team16 Ιανουαρίου 2021

Ο Άρης υποδέχεται αύριο (17/01, 18:00, ΕΡΤ3), στο «Nick Galis Hall» τον Παναθηναϊκό, σε εξ αναβολής παιχνίδι, για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Μιλώντας στο www.arisbc.gr για την αναμέτρηση με την αθηναϊκή ομάδα, ο προπονητής των «κίτρινων», Σάββας Καμπερίδης, υποστήριξε:

"Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με ποιότητα και αθλητικότητα. Γνωρίζουμε ότι πάντα αντιμετωπίζει τους αγώνες στο «Nick Galis Hall» με συγκέντρωση και σεβασμό, όποτε περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο τρόπος που θα υποστηρίξουμε τον αμυντικό παίκτη της μπάλας, ο έλεγχος των ριμπάουντ και το αμυντικό transition θα ορίσουν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της αναμέτρησης".

Χωρίς Milosevic-Dragicevic, τελευταία στιγμή για Shuler-Little

Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε σήμερα (16/01) με μια απογευματινή προπόνηση, αλλά και αρκετά προβλήματα την προετοιμασία του για το αυριανό (17/01) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Milan Milosevic και ο Vladimir Dragicevic ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θα απουσιάσουν από τον αγώνα με την αθηναϊκή ομάδα. Μόνος του γυμνάστηκε και ο Jamal Shuler, ενώ ο Mario Little συμμετείχε σε ένα μέρος της ομαδικής προπόνησης και συνέχισε με ατομικό. Ο πρώτος χτύπησε στο δεξί μάτι, στο τελευταίο κομμάτι της χθεσινής (15/01) προπόνησης και παραπονέθηκε για πόνους. Ο Little από την πλευρά του, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού του ποδιού. Ο Shuler θα εξεταστεί αύριο (17/01) εκ νέου από οφθαλμίατρο και η συμμετοχή του, όπως και του Little, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση, με τη χρήση video.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.