Κρίνεται την τελευταία στιγμή η παρουσία Μιλόσεβιτς-Ντραγκίσεβιτς

Metrosport Team22 Ιανουαρίου 2021

Ο Άρης  ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει το Μεσολόγγι στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής και πρώτης του δεύτερου γύρου της Basket League το απόγευμα του Σαββάτου (23/01, 17:00, ΕΡΤFLIX). 

Ο προπονητής των «κιτρίνων», Σάββας Καμπερίδης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Το Μεσολόγγι είναι μια αξιόμαχη ομάδα, η οποία μας κέρδισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία του αγώνα. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Είναι ένα παιχνίδι, που σε σημαντικό βαθμό καθορίζει την εξέλιξη του πρωταθλήματος και θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με αίσθημα ευθύνης και με το ανάλογο πάθος. Δεν νομίζω ότι χρειάζονται παραπάνω λόγια...»

Μέσα ο Little, πριν το τζάμπολ η απόφαση για Milosevic-Dragicevic

Ο Άρης ολοκλήρωσε σήμερα (22/01) με μια απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία του για το αυριανό (23/01) παιχνίδι με το Μεσολόγγι Baxi. Ο Mario Little συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Milan Milosevic και ο Vladimir Dragicevic πήραν μέρος σε ένα κομμάτι της ομαδικής προπόνησης και μετά ακολούθησαν ατομικό. Η απόφαση για τη συμμετοχή των δυο παικτών θα ληφθεί πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης. Το σημερινό (22/01) πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση, με τη χρήση video.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.