Καμπερίδης: «Να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο και εκτός έδρας»

Metrosport Team25 Ιανουαρίου 2020

Μετά από δύο θετικά αποτελέσματα ο Άρης θα επιδιώξει να πάρει και τρίτο στην έδρα του Ιωνικού για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League.

Ο Σάββας Καμπερίδης μιλώντας στο επίσημο site της «κίτρινης» ΚΑΕ υποστήριξε ότι η ομάδα του οφείλει να παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο και εκτός έδρας και γεμάτη πάθος ώστε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Επιπλέον, έπλεξε το εγκώμιο του Ιωνικού τονίζοντας ότι πρόκειται για να δυνατή ομάδα, με αξιόλογες μονάδες στο δυναμικό τους και χρειάζεται προσοχή από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό.

Οι δηλώσεις του στο site της ΚΑΕ Άρης:

«Μετά τα δύο θετικά αποτελέσματα στο γήπεδό μας, η ομάδα καλείται να δείξει ανάλογο πρόσωπο και εκτός έδρας. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, που γνωρίζουμε ότι θα παρουσιαστεί με κίνητρο, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να αγωνιστούμε με ακόμη μεγαλύτερο πάθος και κίνητρο από τα προηγούμενα παιχνίδια.

Ο Ιωνικός έχει κάνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του τελευταία, αλλά δεν παύει να έχει αξιόλογες μονάδες, όποτε είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή από το πρώτο λεπτό. Δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο εκτός από τη νίκη, η οποία θα δώσει αξία στις δύο προηγούμενες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.