Καμπερίδης: «Έξτρα κίνητρο για τη νίκη με τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team12 Δεκεμβρίου 2020

Με στόχο τη νίκη θα πάει στο «PAOK Sports Arena» ο Άρης για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Σε δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης, ο Σάββας Καμπερίδης έκανε λόγο για επιπλέον κίνητρο στους αγώνες με τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Καμπερίδης:

«Η φύση του συγκεκριμένου αγώνα συσπειρώνει έτσι κι αλλιώς τις ομάδες, ανεξάρτητα από την κατάσταση, στην οποία βρίσκονται. Πιστεύω πως η εγρήγορση, από την πλευρά των παικτών, θα είναι σε υψηλά επίπεδα. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, σε σχέση με αυτό που έχουμε συνηθίσει, γιατί θα απουσιάζει ο κόσμος από τις κερκίδες. Η κάθε ομάδα εκπροσωπεί τον κόσμο της και σε τέτοιες αναμετρήσεις υπάρχει επιπλέον κίνητρο για να διεκδικήσεις τη νίκη. Σε αυτούς τους αγώνες, δεν υπάρχουν φαβορί. Έχει μεγάλη σημασία το πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες, το πάθος που θα δείξουν μέσα στο γήπεδο και η συγκέντρωση στις κρίσιμες στιγμές».

Αμφίβολος ο Μιλόσεβιτς

Με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του Άρη για το ντέρμπι, εξαιρετικά αμφίβολος παραμένει ο Μίλαν Μιλόσεβιτς.

Ο Βόσνιος σέντερ δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, εξαιτίας των ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού.

Στην έναρξη του προγράμματός τους, οι «κιτρινόμαυροι» ανέλυσαν τον ΠΑΟΚ μέσω βίντεο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.