Καμπανιακός: Μέταλλο νικητή (δηλώσεις Σαπάνη, Ιγνατίδη, Μανιού, Ξανθόπουλου, Π. Καθάριου)

Metrosport Team31 Μαΐου 2023


Πήρε το Κύπελλο ο Καμπανιακός και συνεχίζει την προσπάθεια του για την άνοδο καθώς φέτος θέλει να τα πάρει όλα. Ο προπονητής του Ηλίας Σαπάνης στη Μετροσπορτ τόνισε: «Είναι μια μεγάλη επιτυχία. Είμαστε ακόμη στην πορεία για τον βασικό μας στόχο που είναι η άνοδος. Είμαστε χαρούμενοι που φέραμε για πρώτη φορά στην ιστορία το Κύπελλο στη Χαλάστρα. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο και μας βοήθησε τόσο πολύ».

Τι μέτρησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου; «Το πάθος και η συγκέντρωση στο παιχνίδι μας. Αυτά τα παιδιά με τον χαρακτήρα που έχουν δείξει από την αρχή της περιόδου συνεχίζουν να φέρνουν επιτυχίες. Καταλυτικός παράγοντας είναι η θέληση και η ποιότητα που έχει αυτή η ομάδα»

Πρωταγωνιστής του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Μακεδονίας ήταν ο Μιχάλης Ξανθόπουλος. Αυτό ήταν το δεύτερο κύπελλο που κατέκτησε στην καριέρα του σε τρεις συμμετοχές που είχε σε τελικούς. Με τα δύο γκολ που πέτυχε έφτασε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ σε τελικούς κυπέλλου.

Πλέον έχει πέντε γκολ ενώ δεύτερος είναι ο Παναγιώτης Νίτσης με τέσσερα γκολ. Μετά

τον αγώνα ο Μιχάλης Ξανθόπουλος τόνισε:

«Είμαι χαρούμενος που είμαι πρώτος σκόρερ στην ιστορία των τελικών κυπέλλου αλλά

σημασία έχει ότι η ομάδα πήρε το κύπελλο. Το θέλαμε παραπάνω και αυτό φάνηκε στο

γήπεδο. Παίξαμε το ποδόσφαιρο που θέλαμε και το πήραμε. Το αφιερώνω στην οικογένεια

μου. Τώρα θέλουμε και την άνοδο».

▶ Δεύτερο κύπελλο και για τον Μανιό

Ο Παναγιώτης Μανιός που πήρε και αυτός το δεύτερο κύπελλο στην καριέρα του και

μετά τον αγώνα είπε στη Μετροσπορτ: «Μόνο χαρά για την κατάκτηση του κυπέλλου. Πιστεύω ήμασταν άξιοι νικητές. Ημασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα αλλά σήμερα νικήσαμε εμείς. Είμαι πολύ χαρούμενος. Συγχαρητήρια και στον Ξανθόπουλο. Τώρα το Πρωτάθλημα. Πάμε δυνατά για να ανεβούμε στη Σούπερ Λιγκ 2».

▶ Καθάριος: «Βάλαμε δύο υπέροχα γκολ»

Ο στόχος επιτεύχθηκε για τον Καμπανιακό καθώς μετά το σούπερ καπ και το Πρωτάθλημα πήρε και το Κύπελλο. Πλέον θέλει να πετύχει και την άνοδο. Ο Παύλος Καθάριος

μετά τον αγώνα τόνισε: Ηταν ένας τελικός κόντρα σε μια ομάδα που έδειξε ότι άξια έφτασε μέχρι εδώ. Ημασταν κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Ευτυχήσαμε να βάλουμε δύο υπέροχα γκολ».

▶ Μέταλλο νικητή

Ο Παύλος Καθάριος συνεχίζοντας για τη νέα επιτυχία της ομάδας του είπε: Εχουμε αποκτήσει μέταλλο νικητή. Όλα τα παιδιά είναι έμπειρα με πολύ καλές προσωπικότητες και

αυτό φάνηκε στο τέλος. Η εμπειρία μέτρησε. Τώρα έχουμε το Πρωτάθλημα. Εχουμε μια δύσκολη έξοδο καθώς θα αντιμετωπίσουμε τον Τηλυκράτη. Θα πάμε να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς ώστε να πάρουμε όσο το δυνατόν πιο νωρίς την άνοδο.

Ιγνατίδης: Γκολ σε καθοριστικά σημεία

Επιτυχιών συνέχεια για τον Καμπανιακό καθώς μετά τη νίκη του επί του Θερμαΐκού Θέρμης κατέκτησε το κύ- πελλο της ΕΠΣΜ. Ο πρώτος σκόρερ του Καμπανιακού και της Γ’ Εθνικής Ηλίας Ιγνατίδης επισήμανε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε το κύπελλο. Μένει τώρα ένα τελευταίο βήμα, για να βγούμε στη Σούπερ Λιγκ 2. 

Φέτος είναι η χρονιά του Καμπανιακού έτσι; Στην αρχή πήραμε το σούπερ καπ και πριν το κύπελλο κατακτήσαμε και το Πρωτάθλημα. Τώρα μένει η άνοδος». -Τι μέτρησε στην επιτυχία; «Το θέλαμε περισσότερο. Πετύχαμε γκολ σε καθοριστικά σημεία και τελειώσαμε το παιχνίδι»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.