Ηρακλής: Καμία ανησυχία για Τέιλορ, ανάσες και νέα φιλικά

Στέλιος Παρθενάκης08 Σεπτεμβρίου 2021

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη από την Πάτρα η αποστολή του Ηρακλή, έχοντας κλείσει έναν κύκλο σημαντικών φιλικών τεστ στην αχαϊκή πρωτεύουσα (με Απόλλωνα και Προμηθέα), αλλά και με την ΑΕΚ στην Αθήνα.

Χθες, η ομάδα ξεκουράστηκε από τα διαδοχικά φιλικά και τα οδικά ταξίδια και από σήμερα το απόγευμα θα περάσει εκ νέου στην προετοιμασία της.

Πλέον ανοίγει ένας σύντομος κύκλος φιλικών στο Ιβανώφειο, με πρώτο αυτό κόντρα στην ΜΖΤ Σκοπίων, την Παρασκευή (10/9) και δεύτερο – και τελευταίο – εκείνο με τον Άρη, την Τρίτη 14/9.

Σύντομα θα αποφασισθεί να τα συγκεκριμένα παιχνίδια θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών ή όχι.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα συνεχίσει το μοντάρισμα της ομάδας με μοναδικό σκοπό να βρει το σύνολο ισορροπία και ρόλους.

Εξάλλου, η ήττα από τον Προμηθέα δεν απασχόλησε τόσο τον προπονητή της ομάδας Θανάση Σκουρτόπουλο και τους συνεργάτες του, όσο ο τραυματισμός του Ράιαν Τέιλορ.

Ο Αμερικανός άσος υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού στην τρίτη περίοδο και αποχώρησε. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες, οπότε και θα προσδιοριστεί με ακρίβεια ο χρόνος αποχής του από τις προπονήσεις.

Φυσικά, το τεχνικό τιμ περιμένει και την επιστροφή του Γάιου Σκορδίλη, που έμεινε στη Θεσσαλονίκη για αποθεραπεία.

*Στην ΚΑΕ Ηρακλής όπως και στην ΚΑΕ ΑΕΚ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η αδειοδότηση από την ΕΕΑ, οπότε υπάρχει μια σχετική αγωνία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.