Καμάτσο: Διαφωνία στη «μοιρασιά» του συμβολαίου -Τι δίνει ο Άρης, τι ζητάει η Σπόρτιγκ

Γιώργος Στράντζαλης22 Ιουνίου 2022

Μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν είχε επικυρωθεί το deal μεταξύ του Αρη και της Σπόρτιγκ Λισαβόνας για τον δανεισμό του Ραφαέλ Καμάτσο. 

Πληροφορίες του metrosport.gr αναφέρουν ότι οι δύο ομάδες είχαν βρει τη χρυσή τομή στη «μοιρασιά» του συμβολαίου του 22χρονου winger. Πρόσφατα τα πορτογαλικά Media ανέδειξαν την υποχώρηση του Καμάτσο στο θέμα των ετήσιων απολαβών του. Βάσει του συμβολαίου που υπέγραψε ο ποδοσφαιριστής το καλοκαίρι του 2019, οι ετήσιες απολαβές του Καμάτσο ανέρχονταν στα 1.3 εκατομμύρια ευρώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο και τη σεζόν 2022-23 πρόκειται να εισπράξει 1.6 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, ο παίκτης ζήτησε από τη Σπόρτιγκ να μην προχωρήσει στην αύξηση των απολαβών του ούτως ώστε να διευκολύνει καταστάσεις για τον δανεισμό του στον Αρη. Κι έτσι φέτος περιμένει να πάρει 1.3 εκατομμύρια δολάρια.

Εκεί βρίσκεται η διαφωνία του Αρη με τη Σπόρτιγκ καθώς οι δύο ομάδες δεν έχουν συμφωνήσει στο ποσό που πρέπει να καταβάλλει η καθεμία στον αθλητή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν προϋπολογίσει ένα ποσό μεταξύ 300-400 χιλιάδων ευρώ και η Σπόρτιγκ Λισαβόνας θέλει από τους «κίτρινους» να δώσουν περισσότερα. Η ουσία είναι ότι ενώ είναι ξεκάθαρη η επιθυμία του παίκτη γα συνεργασία με τον Χερμάν Μπούργος αλλά και γνωστό ότι ο παίκτης είναι στο στόχαστρο κι άλλων ομάδων, το ζήτημα παραμένει ανοιχτό κι αυτό φυσικά εγκυμονεί κινδύνους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.