Καμαρά με… stand by τον Βίντρα!

Γιώργος Στράντζαλης14 Δεκεμβρίου 2022

Η ΠΑΕ Αρης κοινοποίησε χθες τη συμφωνία της με τον Ματέι Βίντρα σε μια κίνηση η οποία προφανώς στοιχειοθέτησε έκπληξη καθώς ήρθε σε πλήρη αντίθεση με τους δεδομένους ενδοιασμούς για την κατάσταση του αθλητή. Πληροφορίες της «Μ» και του metrosport.gr, πάντως, αναφέρουν ότι ο 30χρονος επιθετικός παραμένει η εναλλακτική επιλογή σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση του Αμπουμπακάρ Καμαρά.


Είναι προφανές ότι η περίπτωση του Τσέχου επιθετικού συζητήθηκε μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη με τον ατζέντη του, Οντρεϊ Χόβανεκ, στο περιθώριο της συνάντησης για τη μεταγραφή του Βλάντιμιρ Νταρίντα αλλά και την επέκταση συμβολαίου του Γιάκουμπ Μπράμπετς καθώς ο Τσέχος ατζέντης εκπροσωπεί και τους τρεις ποδοσφαιριστές. Για τον Βίντρα, οι δύο πλευρές συζητούν από τον περασμένο Σεπτέμβριο και μάλιστα η «Μ» είχε αποκαλύψει την πρόταση του Αρη για την άμεση ενσωμάτωση του παίκτη στις προπονήσεις ούτως ώστε να διαπιστωθεί η πραγματική κατάστασή του – θυμίζουμε ότι τον περασμένη Απρίλη ο παίκτης υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο κι εκ τότε είναι εκτός δράσης – και κυρίως να τσεκαριστεί το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους. Πρόσφατα ο Αλαν Πάρντιου ρωτήθηκε για την περίπτωση του Τσέχου. Τον ενέταξε στις επιλογές κατατάσσοντάς τον όμως στις εναλλακτικές λύσεις καθώς εξήγησε ότι χρειάζεται έτοιμο παίκτη.

Γι’ αυτόν τον λόγο ήταν απρόσμενη η χθεσινή κοινοποίηση συμφωνίας. Αυτή η πληροφορία δεν επιβεβαιώθηκε από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή ενώ δημοσίευμα τόσο της αγγλικής «Telegraph» όσο και της ιστοσελίδας «isport.cz» ανέφεραν ότι Αρης και Βίντρα όντως βρίσκονται σε διαδικασία επαφών αλλά δεν έχουν συμφωνήσει. «Δεν αποκλείεται να συμφωνήσουν στο μέλλον αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία. Ο Βίντρα δεν βιάζεται και θα αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του τον Γενάρη», ανέφεραν επικαλούμενα το περιβάλλον του αθλητή, λίγο πολύ όμως είναι ευνόητο από πού άντλησαν τις πληροφορίες.

Πληροφορίες της «Μ» και του metrosport.gr αναφέρουν ότι όντως, στις συζητήσεις του Θόδωρου Καρυπίδη με τον ατζέντη του αθλητή, διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν περιθώρια οριστικής συμφωνίας αλλά αυτή η εξέλιξη δεν αλλάζει τις προτεραιότητες των «κίτρινων». Και η κορυφαία αυτών είναι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ο οποίος αποτελεί τον βασικό στόχο. 

Παρά την αισιοδοξία που υπάρχει στην Αλκμήνης για την περίπτωση του Μαυριτανού επιθετικού, από το περιβάλλον του τελευταίου διαρρέει η πρόθεση να «ξοδέψει» κι άλλο χρόνο με την προσδοκία ότι θα βρει προοπτική καριέρας εκτός Ελλάδας. Συνεπώς, πολλά θα εξαρτηθούν από τα χρονικά περιθώρια που θα δώσουν οι «κίτρινοι» οι οποίοι συνεχίζουν να στοχεύουν στον Καμαρά έχοντας προφανώς stand by τον Ματέι Βίντρα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.