Καμαρά: «Ήταν μία κρύα βραδιά για εμάς, ακόμα σκεφτόμαστε τον Άλκη»

Δημήτρης Καλαϊτζής05 Φεβρουαρίου 2022

«Ήταν μία κρύα βραδιά για εμάς, ακόμα σκεφτόμαστε τον Άλκη», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά την ήττα από τον Βόλο στο Βικελίδης, ο επιθετικός του Άρη, Αμπουμπακάρ Καμαρά. 

“Ήταν μία κρύα βραδιά για εμάς και δύσκολη. Ακόμα σκεφτόμαστε τον Άλκη. Ήρθε και η ήττα, για την οποία είμαστε ακόμα πιο στεναχωρημένοι. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, τον πρώτο λόγο και από ένα λάθος δεχθήκαμε το γκολ. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε”.

Για το κοντράστ του αποτελέσματος με τις 17 τελικές και το ποσοστό του 70% στην κατοχή: “Είχαμε την υπεροχή και τις ευκαιρίες. Δεν κερδίζεις μόνο έτσι όμως. Κάναμε ένα λάθος και χάσαμε το μυαλό μας. Δεν αξίζαμε την ήττα. Ήμασταν καλύτεροι. Πρέπει να συνεχίσουμε και θα γυρίσουμε πιο δυνατοί. Δεν είναι δικαιολογία η κούραση αλλά υπάρχει ως δεδομένο, με παιχνίδια κάθε τρεις μέρες”.

Για την έλλειψη σταθερότητας που παρουσιάζει η ομάδα φέτος: ¨”Πριν το σημερινό ματς, είχαμε δύο νίκες. Στα τελευταία τέσσερα ματς δείχνουμε ποιότητα και παίζουμε στο Κύπελλο. Ακόμα και στο Κύπελλο. Δεν είναι δικαιολογία η κούραση, το επαναλαμβάνω, αλλά υπάρχει ως δεδομένο. Ξαναλέω, θα γυρίσουμε πιο δυνατοί”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.