«Καλύτερος από τον Ίνγκασον (όταν ήταν στη Νορβηγία) ο Νάσμπεργκ - Δύσκολα θα τον αποδεσμεύσει νωρίτερα η Βαλερένγκα»

Metrosport Team20 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Νορβηγός δημοσιογράφος Ματίας Έφτενταλ.

Ο Σκανδιναβός ρεπόρτερ μίλησε για τον Ιβάν Νάσμπεργκ και τόνισε ότι η Βαλερένγκα δύσκολα θα αποδεσμεύσει νωρίτερα τον παίκτη για τον ΠΑΟΚ καθώς είναι πολύ σημαντικός για εκείνη. 

Παράλληλα, ανέλυσε και το προφίλ του Νορβηγού αμυντικού.

Μεταξύ άλλων, ο Ματίας Έφτενταλ δήλωσε:

Για τον πότε θα αποδεσμεύσει τον Νάσμπεργκ η Βαλερένγκα: «Το συμβόλαιό του λήγει στις 31 Ιουλίου. Είναι δύσκολο να τον αφήσει η Βαλερένγκα, είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα και αν δεν υπάρξει αντικαταστάτης δεν ξέρω αν θα τον αφήσει νωρίτερα. Μέχρι το τέλος Ιουλίου υπάρχουν 5 παιχνίδια πρωταθλήματος και ένα Κυπέλλου. Ίσως να μην παίξει στο τελευταίο ματς στις 30 Ιουλίου κόντρα στη Γιερβ αλλά ως το ματς με τη Βίκινγκ στις 24 Ιουλίου είναι πολύ δύσκολο να αποδεσμευτεί».

Τι παίκτης είναι: «Είναι αμυντικός της παλιάς σχολής. Είναι πολύ καλός στα τάκλιν, έχει πολύ καλό αριστερό πόδι. Βοηθάει την ομάδα να βγει στην αντεπίθεση με σωστές πάσες και βρίσκεται στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή. Είναι πολύ αθλητικός. Έχει αντιμετωπίσει όλους τους σέντερ φορ του νορβηγικού πρωταθλήματος. Δεν είναι πολύ γρήγορος αλλά δεν είναι και αργός. Δεν είναι πολύ ψηλός, δεν είναι και κοντός. Είναι όμως πάνω από τους μέσους όρους. Είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ έχει τον Ίνγκασον ο οποίος είχε παίξει στη Νορβηγία. Από όσο τον θυμάμαι, ο Νάσμπεργκ από εκείνον τον Ίνγκασον είναι καλύτερος. Νομίζω ότι μπορεί να σταθεί στην Ελλάδα. Άκουσα ότι ο ΠΑΟΚ ίσως τον χρησιμοποιήσει και ως αριστερό μπακ. Δεν είναι αριστερό μπακ, είναι στόπερ, εγώ εκεί θα τον χρησιμοποιούσα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.