«Καλύτερη στιγμή μου η φιέστα της Τούμπας»

Metrosport Team22 Απριλίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Πλάκα Τέλος» φιλοξενήθηκε ο γνωστός dj και υπεύθυνος για την παρουσίαση και την μουσική επιμέλεια στο γήπεδο της Τούμπας μέχρι τον Νοέμβριο, Γιώργος Τσακιρόπουλος, που εδώ και μερικούς μήνες βρίσκεται στο Ντουμπάι για επαγγελματικές υποχρεώσεις και θυμήθηκε την πιο ιδιαίτερη στιγμή του στην Τούμπα και είπε πως έχουν τα πράγματα στη χώρα που πλέον κατοικεί με τον κορωνοϊό.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Η απόφαση που πήρε είναι από μια πρόταση επαγγελματική που μου έγινε, μίλησα με τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μου είπαν πως η πόρτα είναι ανοιχτή για να γυρίσω. Από την αρχή του αγώνα ήμουν στα μεγάφωνα της Τούμπας, στο μεσοδιάστημα μέχρι να στηθεί η φιέστα, περίπου 5,5 ώρες, ήταν μια τρομερή εμπειρία. Είχα την εμπιστοσύνη της ΠΑΕ όλα αυτά τα χρόνια με τις προτάσεις που έκανα. Πάρα πολλές στιγμές αγανάκτησης έζησα και εγώ και ήθελα να πω πράγματα με τον κόσμο, αλλά δεν μπορούσα να πω αυτά που ένιωθα. Εχω αναπτύξει καλές σχέσεις με τον βασικό κορμό της ομάδας, είχα πολύ καλές σχέσεις με Βιεϊρίνια, Πέλκα, Λημνιό. Στο ματς με τον Λεβαδειακό δεν γνώριζα από την αρχή πότε θα γίνει η αλλαγή του Βιεϊρίνια, το κλίμα ήταν τέτοιο στην ομάδα από την αρχή πως θα ήταν μια δυνατή και ιδιαίτερη χρονιά. Η φιέστα ήταν η πιο δυνατή στιγμή μου στην Τούμπα πίσω από το μικρόφωνο, η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν σε ένα ματς με τον Ηρακλή που χάσαμε».

Για τα πράγματα στο Ντουμπάι με τον κορωνοϊό: «Το Ντουμπάι έχει άπειρο τουρισμό, έχει πάρα πολλούς ξένους, περισσότερους από τους ντόπιους. Είναι πιο χαλαρό από τα υπόλοιπα Εμιράτα, δεν επιτρέπεται να πας να αγοράσεις ένα μπουκάλι κρασί από το σούπερ μάρκετ. Εχουν πολύ αυστηρούς νόμους, είναι καθαρή η πόλη, δεν υπάρχει εγκληματικότητα. Στο Ντουμπάι τα μπαρ κλείνουν στις 3 το βράδυ, στα μεγάλα κλαμπ κλείνουν στις 4. Με τον κορωνοϊό, είμαστε σε καραντίνα όπως και στην Ελλάδα, κλείνουμε ένα μήνα μέσα, υπάρχει απολύμανση σε καθημερινή βάση. Για να βγεις έξω επιτρέπεται μόνο για γιατρό, φαγητό και δουλειά. Πλέον η άδεια που επιτρέπεται για να βγεις έξω είναι μία άδεια ανά τρεις ημέρες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.