Καλύτερα να είχε κάνει γκέλα ο ΠΑΟΚ και να ήταν καλά ο Μιχαηλίδης

Γιώργος Ζαΐρης14 Μαρτίου 2022

Γλυκόπικρη η γεύση της νίκης του ΠΑΟΚ χθες απέναντι στον ΠΑΣ. Πολύ απλά διότι επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Γιάννη Μιχαηλίδη. 

Σήμερα θα κάνει εξετάσεις και μακάρι να μην επιβεβαιωθούν οι φόβοι για ρήξη χιαστών. Γιατί είναι κρίμα και άδικο ο ΠΑΟΚ να χάσει τον Μιχαηλίδη όχι μόνο στο υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου αλλά και για ένα μεγάλο μέρος της επόμενης. 

Ο ΠΑΟΚ χθες, έστω και στο φινάλε, πήρε μια σπουδαία από κάθε άποψη νίκη. Είναι προφανές πως ο στόχος του είναι η δεύτερη θέση αφού ο Ολυμπιακός δεν θέλει να μπει σε περιπέτειες και χθες επιστράτευσε για μια ακόμη φορά τον Μανούχο. 

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν πήγε ξανά στο +9 τη διαφορά από την ΑΕΚ εδραιώθηκε στη δεύτερη θέση και μπορεί με ησυχία να αφήσει για λίγες μέρες στην άκρη τα πλέι οφ και να επικεντρωθεί στο σπουδαίο ματς με την Γάνδη. 

Πώς πηγαίνει εκεί; Με καλή ψυχολογία αφού και στην μέτρια ως κακή του μέρα πήρε τη νίκη. Φυσικά και πρέπει να προβληματίσει το ότι και πάλι παίκτες πήραν την ευκαιρία τους και δεν την αξιοποίησαν. Και δεν ξέρω πόσες ακόμη θα πάρουν. 

Προφανώς και ο Σοάρες πρέπει να μάθει στα θέλω του Λουτσέσκου αλλά είναι μεταγραφή επένδυση. Αλλά πόσο ακόμη υπομονή πρέπει να κάνει για παράδειγμα με τον Μουργκ ο Ρουμάνος; 

Ημιτελής στις προσπάθειες του ο Ζαμπά δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι ο Τσόλακ. Είναι κρίμα που τελικώς δεν πήρε ανάσες ο Κρέσπο ενώ ο Αντρίγια για ένα ακόμη ματς δεν άρεσε. 

Θα κλείσω με τον Παντελή Κυριακίδη. Είδε χθες από ψηλά τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ. Αναπαύτηκε η ψυχούλα του και συνάντησε τον αγαπημένο του πατέρα. Θα λείψει από την ΗΡΩΪΔΑ μητέρα του και την οικογένεια του. Θα λείψει όμως και από όλους αυτούς που ήταν δίπλα του. Ανάμεσα σε αυτούς βάζω τα παιδιά του Club Λαχαναγοράς. Εδωσαν έναν απίστευτο αγώνα ΟΛΑ αυτά τα χρόνια. Αθόρυβο αλλά ήταν εκεί μέχρι το τέλος. Και έχουν τον απεριόριστο σεβασμό μου. Καλό ταξίδι Παντελάκο!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.