Καλτσούνης: «Ο Τζόλης, η Γερμανία και οι θυσίες της οικογένειας»

Metrosport Team07 Νοεμβρίου 2020

Το εγκώμιο του Χρήστου Τζόλη έπλεξε ο πρώην προπονητής του στην Γερμανία, Θωμάς Καλτσούνης, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». Ο προπονητής, περιέγραψε όλο το story για το πως τον γνώρισε στην Γερμανία και τι ήταν αυτό που τον έκανε να τον πάρει στην ομάδα του. Τέλος, του έστειλε και ένα προσωπικό μήνυμα ενόψει συνέχειας. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Τζόλη και το πως τον γνώρισε στην Γερμανία: «Έχω έναν ανιψιό που μένει εκεί που έμενε ο Τζόλης και η οικογένεια του στην Γερμανία. Μου είχε πει για έναν Έλληνα, να πάω να τον δω για να τον πάρω στην ομάδα. Τον είδα, μου άρεσε και είχα πει πως ήθελα να έρθει στην ομάδα μας. Όλα αυτά έγιναν το Σεπτέμβριο του 2016 όταν ήταν 14 χρονών. Ήθελαν όμως να μείνουν στην περιοχή, αλλά μετά από 1,5 χρόνο μιλήσαμε ξανά και ήρθε στην ομάδα μας».

Για το αν τον βοηθάει η οικογένεια του: «Πολλές θυσίες κάνει η οικογένεια. Χωρίς αυτούς είναι δύσκολο. Φυσικά και ο αδερφός του τον βοηθάει πολύ».

Για το τι του κέντρισε το ενδιαφέρον όταν τον είδε πρώτη φορά: «Όταν τον είχα δει τον Σεπτέμβριο του 2016 είχε βάλει 6-7 γκολ σε ένα παιχνίδι και μου άρεσε πάρα πολύ. Μπορεί να είχε βάλει και περισσότερα γκολ. Τον παρακολουθούσα όλο αυτό το διάστημα, και έβαζε σε κάθε παιχνίδι τουλάχιστον 3-4 γκολ! Δεν το ήξεραν πολλοί αυτό, δεν έγραφαν τα ονόματα των παικτών στο ίντερνετ. Ήξερα όμως το νούμερο του και καταλάβαινα ποιος τα έβαζε τα γκολ. Το Νοέμβριο του 2017 ξανασυζητήσαμε και χάρηκα που ήρθε σε εμάς».

Για τα χαρακτηριστικά του: «Ο Χρήστος είναι ένα παιδί με ταλέντο, αλλά δουλεύει κιόλας πολύ. Υπάρχουν ταλέντα που δεν δουλεύουν. Δεν ξεκουράζεται σε αυτά που κάνει και θέλει να πετύχει περισσότερα».

Για το αν μιλάει με τον Τζόλη και τι μήνυμα θέλει να του στείλει: «Τώρα επειδή έχω και εγώ πολλές δουλειές και αυτός, μιλάω πιο πολύ με τους γονείς του. Βλεπόμαστε είτε στην Γερμανία όταν έρχονται είτε εγώ όταν πάω Ελλάδα. Του εύχομαι υγεία, όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Πρέπει πάντα να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του, να δουλεύει καθημερινά. Επίσης να βάζει όσα πιο πολλά γκολ μπορεί στον ΠΑΟΚ και γιατί όχι και στην Εθνική».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.