Καλτσούνης: «Να μείνει άλλη μια χρονιά στον ΠΑΟΚ ο Τζόλης»

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2021

Για τις φήμες που ακούγονται γύρω από το όνομα του Χρήστου Τζόλη και ευρωπαϊκές ομάδες μίλησε ο άλλοτε προπονητής, Θωμάς Καλτσούνης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το περίμενα. Ο Χρήστος είναι γεννημένος να δουλεύει και μπορεί να γίνει πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής. Έχει δουλέψει και δουλεύει πολύ. Θα κάνει ένα μεγάλο δρόμο και θα φτάσει πολύ ψηλά. Είναι δύσκολο σε αυτή την ηλικία να πάρει μια τόσο σοβαρή απόφαση. Τώρα θέλει να παίζει, να έχει παιχνίδια στα πόδια του. Εξαρτάται και ποια ομάδα θα είναι και πόσο θα παίζει. 

Το επόμενο βήμα θα πρέπει να το σκεφτεί με την οικογένεια του. Πιθανότητα να είναι καλή η μεταγραφή σε μια ομάδα όπως η Ντόρτμουντ  που επενδύσει σε νεαρούς. Διαφορετικά μια χαρά είναι στον ΠΑΟΚ, παίζει συνέχεια.  Το σημαντικό είναι τι θέλει να κάνει και ο ίδιος και πόσο θα παίζει στην ομάδα. Εγώ θα του έλεγα να μείνει ακόμη ένα χρόνο και μπορεί να έρθει καλύτερη πρόταση. Το θέμα είναι να παίζει. Δεν θα είναι άσχημο να μείνει άλλη μια χρονιά στον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.