Καλτσούνης: «Είχε ζήλο και ήθελε να πετύχει από μικρός ο Χρήστος»

Metrosport Team28 Αυγούστου 2020

Το όνομα του Χρήστου Τζόλη βρίσκεται στην επικαιρότητα καθώς ο νεαρός φορ ανάγκασε άπαντες να ασχοληθούν μαζί του. Ο άλλοτε προπονητής του σε ακαδημίες της Γερμανίας, Θωμάς Καλτσούνης, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για το ταλέντο του, τη θέληση του να πετύχει και το καλύτερο χαρακτηριστικό του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Τζόλη: «Ακούμε τα καλύτερα για το παιδί και χαιρόμαστε πάρα πολύ για την εξέλιξη του. Φαινόταν ότι έχει μεγάλο ζήλο και ήθελα να τα καταφέρει. Μιλούσαμε μαζί του και πάντα τον έβλεπα να κάνω ατομική προπόνηση, προπόνηση για την ομάδα και μετά γυμναστήριο. Ήθελε να τα καταφέρει.

Είχαμε αγώνες αλλά τα πράγματα ήταν δύσκολα για εκείνον. Για έξι μήνες τον είχαν τιμωρήσει λόγω της μεταγραφής από μια ομάδα σε μια άλλη καθώς δεν επιτρεπόταν. Μπόρεσε και έπαιξε σε ένα παιχνίδι μαζί μας. Σε εκείνο το παιχνίδι είχε βάλει δύο γκολ και είχε δώσει τρεις ασίστ. Πάντα δίνω το παράδειγμα του Χρήστου.

Σε αυτό το ματς ήρθε μόνος του στο γήπεδο και χωρίς να ξέρει καλά τη γλώσσα. Με το τρένο και το λεωφορείο και όσοι τον είδαν μίλησαν για τη θέληση του.

Σε ένα παιχνίδι με την Μάιντς είχε βάλει δύο με τρία γκολ και είχε αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό».

Για το καλύτερο χαρακτηριστικό του: «Ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει και που πρέπει να βρίσκεται. Θεωρώ και ως καθαρός φορ θα βάλει περισσότερα. Ο ζήλος και η θέληση να τα καταφέρει θα τον βοηθήσει. Είναι ο πρώτος και ο τελευταίος που φεύγει από την προπόνηση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.