Καλουτσικίδης: «Στον ΠΑΟΚ στόχος είναι πάντα η κορυφή»

Χάρης Εμμανουηλίδης12 Δεκεμβρίου 2021

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Χάρης Εμμανουηλίδης , Αλέξανδρος Κεσανλής

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε δανεικός στη Νίκη Βόλου από τον ΠΑΟΚ, φέτος επέστρεψε στον Δικέφαλο και μέσα από το εγχείρημα των αναπτυξιακών ομάδων, έχει τη δική του ευκαιρία να «χτυπήσει» την πόρτα της πρώτης ομάδας, κάτι το οποίο παραδέχεται και ο ίδιος μέσα σε μία αποστροφή του λόγου του, «Μέσα από τη σκληρή δουλειά να παλέψουμε για μία θέση στην πρώτη ομάδα», ο λόγος για τον Πέτρο Καλουτσικίδη, τον νεαρό δεξιό οπισθοφύλακα του ΠΑΟΚ Β΄.

Μετά το πέρας του 0-0 στην Κατερίνη, ο ίδιος μίλησε στο Metrosport.gr, εξηγώντας τη δική του φιλοσοφία γύρω από τη δεύτερη ομάδα, το τι έλειψε από τον ΠΑΟΚ και δεν έφυγε με το τρίποντο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη σκληρή δουλειά που απαιτείται για το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metrosport.gr:

Για τις συνθήκες προσαρμογής στο πρωτάθλημα της Superleague 2: «Η αλήθεια είναι ότι παιχνίδι με το παιχνίδι συνηθίζουμε τις συνθήκες που επικρατούν στο πρωτάθλημα αυτό καθώς τα πράγματα για εμάς ήταν διαφορετικά στο πρωτάθλημα της κ19».

Αναφορικά με τα στοιχεία που έλειψαν από το παιχνίδι της ομάδας και τον αγωνιστικό χώρο: «Πιστεύω ότι αυτό το οποίο λείπει από την ομάδα είναι η τύχη γιατί έχουμε κάνει πάρα πολλές ευκαιρίες και δεν έχουμε καταφέρει να σκοράρουμε νομίζω ότι αν κάτι θα ήθελα να προσθέσουμε είναι η τύχη γιατί είμαστε ισάξιοι παίκτες και αντίπαλοι με τις ομάδες που αγωνιζόμαστε. Το μοναδικό πράγμα που μας έλειψες το παιχνίδι αυτό ήταν το γκολ νομίζω ότι κάναμε φάσεις απλά δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε σαφώς και μας δυσκόλεψε ο αγωνιστικός χώρος γιατί δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση».

Για τους στόχους του Δικεφάλου, με την ιδιαίτερη συνθήκη ότι δεν μπορεί να «ανέβει» κατηγορία: «Μπορεί πράγματι η ομάδα ακόμα και αν βγει πρώτη να μην ανέβει κατηγορία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς δεν έχουμε στόχους στον ΠΑΟΚ ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά και επίσης να μπορούμε να διεκδικήσουμε μία θέση στην πρώτη ομάδα αλλά αυτό θα γίνει μόνο μέσα από τη σκληρή δουλειά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.