Καλός αλλά και… αφελής πέταξε δυο βαθμούς

Γιώργος Ζαΐρης29 Δεκεμβρίου 2022

Ισως να έκανε το καλύτερο πρώτο ημίχρονο από την αρχή της σεζόν ο ΠΑΟΚ. Αυτός είναι ο λόγος που αυτή η ισοπαλία και «πονά» και εκνευρίζει. 

Γιατί ο Δικέφαλος θα μπορούσε να φύγει από το γήπεδο θριαμβευτής και όχι με μια απλή νίκη και δεν το έκανε. Μια ισοπαλία που αναγκάζει τον ΠΑΟΚ να πει «αντίο» στο 2022 έχοντας πλέον απομακρυνθεί έξι βαθμούς από τη δεύτερη ΑΕΚ. Αλλά επειδή ακριβώς απομένουν 21 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η σεζόν κανείς δεν μπορεί να αφαιρέσει από τον ΠΑΟΚ το δικαίωμα να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση. 

Αλλά δεν θα πρέπει να πετά βαθμούς όπως έγινε χθες γιατί όταν κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει να βρίσκεις τρόπο να κερδίσεις. Ο Λουτσέσκου με το στοιχείο της «υπερβολής» είπε πως το ματς θα μπορούσε να είχε τελειώσει με πέντε γκολ του ΠΑΟΚ. 

Αυτό που θα ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ είναι να σκοράρει αυτός το δεύτερο γκολ όπως έκανε στα πέντε τελευταία ματς και θα μπορούσε να διαχειριστεί πιο εύκολα το παιχνίδι. Είναι κρίμα για τον Κωνσταντέλια, τον Ράφα και τον Αντρίγια που έκαναν πάρτι στα αριστερά στο πρώτο μέρος, να μην έχει έρθει το δεύτερο γκολ. 

Εκεί στο πρώτο μέρος χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία αν και ο ΠΑΟΚ είχε τις στιγμές του στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Είναι επίσης προφανές πως όσο ο Ολιβέιρα είχε αντοχές ο ΠΑΟΚ είχε έναν πολύτιμο παίκτη μπροστά. Δεν μπόρεσε να βγάλει όλο το ματς γιατί είχε φτάσει στα όρια του και για αυτό αντικαταστάθηκε αλλά από ποιον; 

Από έναν παίκτη, τον Μπράντον Τόμας που ανάμεσα στον Χατζηισαϊα και στον Στρούγγη φάνταζε ως το μικρό τους αδελφάκι. Και επειδή είναι προφανές πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να βγάλει τη σεζόν μόνο με τον Ολιβέιρα καλό θα ήταν τώρα που σε λίγες μέρες αρχίζει η μεταγραφική περίοδος να αποκτηθεί ένας φορ. Για τον Κωνσταντέλια δεν χρειάζεται να γράψω εγώ κάτι.

 Τον θαυμάσαμε στο γήπεδο. Γερός να είναι να χαρίζει ωραίες στιγμές στους Ελληνες φιλάθλους. Και με το χρόνο θα γίνει και πιο απλός στο παιχνίδι του καθώς χθες στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχαν φάσεις όπου και αυτός και ο Νάρεϊ θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για γκολ.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.