Καλοπληρωμένο το GG στο Πόρτο-Ζιλ Βιθέντε

Metrosport Team27 Φεβρουαρίου 2022

Με πολλούς αγώνες που έχουν το δικό τους ενδιαφέρον και τις «μάχες» στα Πρωταθλήματα να μαίνονται σ’ όλους τους στόχους, το Betshow.com σας βάζει στον στοιχηματικό χάρτη και σήμερα!

Ο Γιώργος Μάντζιος περιμένει στο Betshow.com να επιβεβαιωθεί το καλοπληρωμένο Goal Goal στο Πόρτο - Ζιλ Βιθέντε, καθώς οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν για 10 σερί εκτός έδρας αγώνες, το έκαναν και στον αγώνα του πρώτου γύρου και βρίσκουν κουρασμένη την ομάδα του Κονσεϊσάο από ματς με τη Λάτσιο!

Ο Θανάσης Κυλώνης αναλύει στο Betshow.com τα πολλά και ιδιαίτερα δεδομένα που ισχύουν σ’ ένα ματς που έχει στοχεύσει στη Σκωτία με πολύ ρεπορτάζ και δίνει την επιλογή του.

Ο Νίκος Κουλιανός εξηγεί στο Betshow.com για ποιους (πολλούς) λόγους επιλέγει έναν δυνατό γαλλικό άσο με εμφανή διαφορά σε όλους τους τομείς.

Ο Φώτης Πλιάκος αναλύει στο Betshow.com την επιλογή του που έρχεται από την Ισπανία και αφορά το μεγαθήριο που έχει πάρει τα πάνω του και ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος περιμένει στο Betshow.com να μετρήσει το κίνητρο που διαρκώς μεγαλώνει στη μάχη της σωτηρίας στην Ιταλία.

Ο Γιώργος Πετρίδης βγάζει τις επιλογές του στο Betshow.com από το μπασκετικό πρόγραμμα με τις Εθνικές ομάδες σε πλήρη δραστηριότητα με… ευκαιρίες, ενώ Καρτάκιας και Φρουρός έρχονται με νέες «βόμβες» στο Betshow.com μαζί με το ανεπανάληπτο Live Chat.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ BETSHOW.COM ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.