Καλοπληρωμένο over στη Β΄Πορτογαλίας

Γιώργος Μάντζιος05 Δεκεμβρίου 2020

Εδώ είμαστε, πιστοί στο καθιερωμένο μας ραντεβού, κάθε Σάββατο σε αυτή την γωνιά του ενθέτου. Μετά από ένα γεμάτο ευρωπαϊκό τριήμερο και με ένα ακόμη (το τελευταίο) να ακολουθεί, επιστρέφουμε στη δράση σε Ολλανδία, Βέλγιο και Πορτογαλία. Σας παραθέτω λοιπόν τι έβγαλε η μελέτη για το διήμερο:

Ξεκίνημα με την Πορτογαλία όπου βασική μου επιλογή είναι ένα παιχνίδι από την Β΄Πορτογαλίας, την οποία παρακολουθώ ιδιαίτερα φέτος. Κράτησα λοιπόν το καλοπληρωμένο over (2,00) στο Πόρτο Β΄- Ακαδέμικα, αύριο το απόγευμα, κυρίως λόγω της συμπεριφορά των γηπεδούχων. Οι... μικροί «δράκοι» παίζουν ιδιαίτερα επιθετικά φέτος και δεν είναι τυχαίο ότι διαθέτουν την 3η καλύτερη επίθεση και την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Αν εξαιρέσει μάλιστα κανείς το παιχνίδι της πρεμιέρας, έκτοτε μετρούν 9 συνεχόμενα over (!). Η Ακαδέμικα παλεύει για την άνοδο, είναι πιο σφιχτή, αλλά επιθετικά διαθέτει ποιότητα και περιμένω να παρασυρθεί από τον ρυθμό των γηπεδούχων. Σύμμαχος μας εδώ και η καλή παράδοση με τα 6 από τα 7 τελευταία μεταξύ τους να λήγουν over.

Με τα γκολ θα ασχοληθώ και σε παιχνίδι της μεγάλης κατηγορίας, ανάμεσα σε Φαμαλικάο και Πόρτο. Οι γηπεδούχοι μπορεί να μην διαθέτουν το περσινό ρόστερ, αλλά η φιλοσοφία παιχνιδιού τους παραμένει η ίδια. Φουλ επίθεση απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Η Σπόρτινγκ σε σχέση με Πόρτο, Μπενφίκα και Μπράγκα δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, οπότε πάντα βγάζει μια φρεσκάδα στο παιχνίδι της. Έχοντας δεχθεί ωστόσο γκολ φέτος από ομάδες όπως η Ζιλ Βιθέντε, η Σάντα Κλάρα και πρόσφατα η Μορεϊρένσε, θα πάρω το combo G/G & over (2,00). Πέρυσι είχαμε σκορ 3-1 και 1-2.

Στην Ολλανδία βασική μου επιλογή είναι η άνετη επικράτηση της Ουτρέχτης κόντρα στην αποκαρδιωτική Ντεν Χάαγκ. Οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν 4 ματς χωρίς νίκη, αλλά και δύσκολο πρόγραμμα έβγαλαν και στάθηκαν άτυχοι στα 2 πρόσφατα με Φέγενορντ και Τσβόλε. Οι φιλοξενούμενοι με 17 γκολ παθητικό σε 5 εξόδους δεν μπορούν να ελπίζουν σε πολλά. Πέρυσι έχασαν 4-0 σε αυτό το γήπεδο και πρόπερσι 3-0! Επιλογή μου ο άσος με -2 ασιάτικο χάντικαπ (2,00).

Τέλος από το Βέλγιο θα εμπιστευτώ για μια ακόμη φορά την αγαπημένη μου Μπέερσοτ, την μοναδική ομάδα στην Ευρώπη με την καλύτερη επίθεση και την χειρότερη άμυνα ταυτόχρονα. Υποδέχεται την εξίσου επιθετική Έουπεν που έρχεται από 4 συνεχόμενα αμφίσκορα, δείγμα του τρόπου παιχνιδιού της. Επιλογή εδώ το over 3,5 (2,10).

Οι επιλογές μου:

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ G/G & OVER (2,00)

ΠΟΡΤΟ Β΄ - ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ OVER (2,00)

ΔΥΑΔΑ ΚΑΤΩ ΧΩΡΕΣ

ΜΠΕΕΡΣΟΤ – ΕΟΥΠΕΝ OVER 3,5 (2,10)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.