Καλογερόπουλος: «ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός είναι οι δύο μεγάλες μου αγάπες»

Metrosport Team13 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Καλογερόπουλος, και μίλησε για τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο του Βορρά την εποχή του Κούδα, αλλά και για την άλλη μεγάλη του αγάπη τον Ολυμπιακό.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Εγώ στον ΠΑΟΚ ήρθα με τον Κούδα, ήμουν επιλογή του. Είναι μία από τις μεγάλες μου αγάπες ο ΠΑΟΚ. Ο Σαράφης ήρθε να δει εμένα και τελικά έγινε η μεταγραφή του Μαυρέα, όταν παίζαμε στην Καλαμάτα. Με ήθελε ο ΠΑΟΚ, με κοιτούσε και ο Ολυμπιακός. Εμεινα τον χειμώνα για να σώσουμε την κατηγορία και έφυγα το καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό. 

Εγώ αγαπάω και τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, κι ας με λένε τρελό. Είναι οι δύο μεγάλες μου αγάπες, για μένα δεν έχει καμία θέση η βία μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να περάσουμε. Εγώ το έζησα με τον ΠΑΟΚ στον αγώνα με τη Παρί και έφαγε 5 χρόνια τιμωρία εκτός Ευρώπης. Ηταν δύσκολη περίοδος για την ομάδα, είχε καλούς παίκτες. Οι λαοί και του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού είναι εξαιρετικοί, βοηθούν την ομάδα τους. 

Θυμάμαι ένα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που έγιναν επεισόδια, δεν είχα κανένα πρόβλημα όσο ήμουν στον ΠΑΟΚ επειδή προερχόμουν από τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια έχει βρει έναν άνθρωπο που προσφέρει στην ομάδα (σ.σ. τον Ιβάν Σαββίδη), έπαιξε για 1-2 χρόνια μεγάλη μπάλα και έχει φέρει παικταράδες.

Δε νομίζω να καταφέρω να είμαι στο γήπεδο στο Καλαμάτα-ΠΑΟΚ, η δουλειά μου είναι στην Αθήνα και δεν ξέρω αν θα προλάβω».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.