Καλό Παράδεισο Χρήστο…

Metrosport Team06 Ιουλίου 2021

Πώς γίνεται ρε γαμώτο οι χαμογελαστοί άνθρωποι, οι όμορφοι άνθρωποι να φεύγουν τόσο νέοι; Πώς γίνεται ρε γαμώτο να σβήνει τόσο νωρίς μια ζωή; Ένα από τα καλύτερα και πιο αξιοπρεπή παιδιά του χώρου μας, ο Χρήστος Παυλίδης, δεν είναι πια μαζί μας. Μόλις στα 43…

Πάντα με το χαμόγελο, πάντα δίκαιος με όλους, πάντα αγαπητός, πάντα να μαθαίνει, πάντα να κάνει ωραίες συζητήσει. Είτε συμφωνούσες, είτε διαφωνούσες, αλλά ωραίες συζητήσεις. Σου έμεναν πράγματα όταν συζητούσες με τον Χρήστο, όχι μόνο για τη μεγάλη του αγάπη του τον ΠΑΟΚ. Για όλα αυτά που μας απασχολούσαν.

Και αυτό το χαμόγελο Θεέ μου, πόσο όμορφο ήταν, γελούσε με την καρδιά του και σε έκανε και εσένα να αισθάνεσαι όμορφα. Συνεργαστήκαμε στη Metrosport με τον Χρήστο, ήταν στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Μαχητής της αλήθειας, έφυγε κάποια στιγμή, πήγε σε άλλα Μέσα (έντυπα, ραδιοφωνικά ή διαδικτυακά) , χάρηκε τους τίτλους με τον ΠΑΟΚ. Πάντα δίκαιος, πάντα έψαχνε το σωστό, αρνούμενος να συμβιβασθεί με το λάθος ή με το άδικο.

Πώς γίνεται ρε γαμώτο να φεύγουν τόσο νέοι οι ωραίοι και χαμογελαστοί άνθρωποι;

Εδωσε τη μάχη του μέχρι τέλους, αλλά δεν τα κατάφερε. Είναι δύσκολο, τρομερά δύσκολο και απίστευτα σκληρό να χάνεις δικό σου άνθρωπο. Κουράγιο, μέσα από την καρδιά μας, στη γυναίκα του και στο παιδί του.

Καλό Παράδεισο Χρήστο…

Ολοι οι δημοσιογράφοι της ‘’Metrosport’’

ΥΓ. Η κηδεία θα γίνει αύριο Τετάρτη (7/7) στις 10.30 στο Ωραιόκαστρο

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.