Καλμαζίδης: «Ο τίτλος θα κριθεί στο τέλος - Μας μουδιάζει όλους η δολοφονία του Άλκη»

Metrosport Team10 Φεβρουαρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Καλμαζίδης.

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ μίλησε για τις διαδοχικές νίκες της ομάδας του με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, το μέλλον του πρωταθλήματος ενώ έκανε ειδική μνεία στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για τη σειρά αγώνων που πέρασε: «Τελείωσε μία σειρά συνεχόμενων αγώνων, με δυνατά παιχνίδια και περάσαμε αυτόν τον μήνα σχετικά ανώδυνα με τα αποτελέσματα αλλά προσπαθούμε να κρατάμε χαμηλά τη μπάλα γιατί στον αθλητισμό αυτό αλλάζει από τη μία ημέρα στην άλλη. Έχουμε το πιο βατό πρόγραμμα και η βαθμολογία αυτό λέει, αλλά πρέπει να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να είμαστε έτοιμοι στην τελική φάση. Έχουμε παιχνίδι με τον ΟΦΗ και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη, ενώ μένουν δύο αγωνιστικές μέχρι το τέλος. Οι ομάδες στην κορυφή είμαστε αρκετά κοντά και ο τίτλος θα παιχτεί μέχρι το τέλος».

Την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τα δείγματα βελτίωσης που έχουμε δείξει και σε ατομικό επίπεδο και σαν ομάδα. Λειτουργούν τα πράγματα πολύ καλά, βγαίνουν οι αυτοματισμοί, μπορούμε και με την έλευση του πέμπτου ξένου μας και άλλα πράγματα στο παιχνίδι μας καθώς είναι ένας έμπειρος παίκτης, αρκετά γυμνασμένος και είναι σχετικά έτοιμος και τον περιμένουμε να αγωνιστεί τις επόμενες 10 ημέρες».

Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μία ομάδα: «Ας μην ξεχνάμε πως κάθε αθλητικός σύλλογος που έχει υψηλούς στόχους, έχει και το πρόβλημα του κορωνοϊού και προσπαθούμε να το διασφαλίσουμε και αυτό. Ο κόσμος θέλει μία ομάδα να παλεύει και να βλέπει βελτίωση, όχι μόνο τις νίκες. 

Τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη: «Το πολύ τραγικό συμβάν που είχαμε με τον Άλκη μας μουδιάζει όλους, όχι μόνο όσους ασχολούμαστε με τον αθλητισμό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.