Καλμαζίδης: «Δεν έχω επίσημη ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team08 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Καλμαζίδης.

Ο έμπειρος προπονητής ανέφερε ότι δεν έχει επίσημη ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ για το μέλλον του και ό,τι ξέρει είναι αυτά που διαβάζει από σάιτ και εφημερίδες.

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε:

Γιατί φεύγει από την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ: «Ααα, φεύγω; Δεν ξέρω. Ό,τι ξέρετε ξέρω. Αυτά που διαβάζω από τα σάιτ και τις εφημερίδες ότι "τέλος ο Καλμαζίδης", δεν έχω κάποια επίσημη ενημέρωση. Αν μη τι άλλο είναι περίεργο το συναίσθημα και θεωρώ ότι δε θα πρέπει να συμβαίνει έτσι η επικοινωνία. Έχουμε συνεργαστεί τόσο καιρό και θα έλεγα ότι είναι αντιεπαγγελματικό».

Αν μίλησε με τους συνεργάτες του: «Δε θα έπρεπε να ρωτάω εγώ αν ισχύουν όλα αυτά. Κάποιοι ξέρουν και κάποιοι δεν ξέρουν τι γίνεται και δε θέλω να φέρω κάποιον σε δύσκολη θέση».

Για το αν η οικονομική διαφορά είναι της τάξης των 5.000 ευρώ όπως ανέφερε στο Metropolis 95.5 ο Νίκος Κουλιανός: «Δεν είναι μεγάλη η διαφορά. Και στο βόλεϊ δεν είναι άθλημα που πέφτουν τα εκατομμύρια. Κάπου εκεί είναι η διαφορά. Δεν υπάρχει κάποια αντιπροσφορά και σε μια τέτοια συζήτηση θα έπρεπε να υπάρχει».

Αν θα έχει νέο ραντεβού με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ: «Είχα ένα τηλεφώνημα από άτομο από τον ΠΑΟΚ που ήθελε να βρεθούμε. Δεν ξέρω τι θα είναι. Μπορεί να είναι ένα ευχαριστώ, να είναι μια συνέχεια στις διαπραγματεύσεις η κάτι άλλο. Θα δούμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.