Κάλλιστος οιωνός για τον Κυπελλούχο ΠΑΟΚ!

Αρις Νικολάκης10 Ιουλίου 2021

Για να λέμε την πάσα αλήθεια – και τούτο διακαώς επιθυμούμε κι συνεπώς επιχειρούμε – η συνέπεια της ΠΑΕ στις απαιτήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου προέχουν του πρώτο δείγματος γραφής του ΠΑΟΚ. Τον Λούκας Τέιλορ ήθελε ο Ρουμάνος προπονητής; Τον έχει. Τον Ομάρ Ελ Καντουρί; Τον έχει κι αυτόν. Τον Νέλσον Ολιβέϊρα; Τον έχει επίσης! Η διοικητική ηγεσία θεωρητικά κι η ιδιοκτησία πρακτικά είναι στην υπηρεσία του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Και τούτο για εμάς είναι το καλύτερο δείγμα γραφής λειτουργικά του Κυπελλούχου. Αγωνιστικά – βλέπετε – ο φιλικός αγωνας με τον Βόλο δεν είχε πολλά περιθώρια εξαγωγής οποιουδήποτε συμπεράσματος. Εάν δε, κι εφ’ όσον στην Ολλανδία, για την κύρια φάση της προετοιμασίας, ενσωματωθεί στον «δικέφαλο» κι ο χαφ τον οποίο απαιτεί (κι έχει ήδη εγκρίνει) ο Ραζβάν Λουτσέσκου; Αβίαστα λέμε πως αυτήν την περίοδο ο ΠΑΟΚ διάγει την καλύτερη προετοιμασία των τελευταίων χρόνων. Με ό,τι θετικό σημαίνει αυτό. Που σημαίνει…

Κατά πως μαθαίνουμε πάντως, με την ολοκλήρωση των πρώτων μεταγραφικών κινήσεων (δίχως να φαίνεται εύκολη υπόθεσηη απόκτηση του χαφ τον οποίο απαιτεί ο προπονητής του Κυπελλούχου)… Θα υπάρξουν κι άλλες. Αυτές, οι άλλες εξαρτώνται από το… κόσκινο από το οποίο πέρασαν ήδη στην Ελλάδα και θα περάσουν στην Ολλανδία όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες τού ΠΑΟΚ.

Με άλλα λόγια; Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δε θα χαριστεί σε οποιονδήποτε. Θα σπάσει κι αυγα εάν χρειασθεί, για να διαμορφώσει το ιδανικότερο για την επιτυχία των στόχων του Κυπελλούχου, ρόστερ. Δε θα μασήσει, για να το πούμε λαϊκά. Γνωρίζει πολύ καλά πως πλέον, είναι ο απόλυτος υπεύθυνος κι υπόλογος για την ομάδα του. Με σημαντικότερη στήριξη στις… διαθέσεις του από εκείνη την οποία είχε στο πρώτου πέρασμα από την Τούμπα.

Δίχως τούτο να τον φοβίζει ή τον αγχώνει. Μπορεί και να τον φτιάχνει, κατά πως μαθαίνουμε. Έτσι φαίνεται περισσότερο αποφασισμένος και καλύτερα προετοιμασμένος από την άλλη φορά.

Και να σας πούμε και κατι άλλο; Από όσες πληροφορίες συλλέγουμε… Ο Ρουμάνος προπονητής φαίνεται κατά πολύ πιο άνετος και σίγουρος αυτή τη φορά. Τούτο κι εάν είναι… Κάλλιστος οιωνός για τον Κυπελλούχο!

Ως εκ τούτων λοιπόν, θεωρήσαμε πως η συνέπεια της ΠΑΕ στις απαιτήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου και τα διαφαινόμενα αποτελέσματα της… Προέχουν κάθε εντύπωσης η οποία θα προέκτυπε από τον φιλικό αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Βόλο. Η καλή ψυχολογία του προπονητή φτιάχνει την ψυχολογία των παικτών. Κι ας πέσουν κορμιά για μία θέση στην αποστιολή κι ουχί στην ενδεκάδα. Κι η καλή ψυχολογία προπονητών και παικτών φτιάχνουν την ψυθχολογία της ομάδας…

Σε αυτήν την χρονική στιγμή τα πράγματα στον ΠΑΟΚ έτσι φαίνονται αλλά… Είναι ακόμη στην αρχή! Κι έχει πολύ και δύσκολο δρόμο και για φαίνονται και για να είναι έτσι τα πράγματα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.