«Καλή περίπτωση για την Μάλμε ο Τσόλακ - Έτσι θα πετύχει στην Σουηδία»

Metrosport Team04 Μαρτίου 2021

Ο Σπύρος Τουλίκας, Έλληνας ατζέντης στην Σουηδία, μίλησε στο Metropolis 95.5 για το τρίγωνο ΠΑΟΚ - Μάλμε και Τσόλακ, αλλά και τον Σούντγκρεν. «Μέχρι τέλη Μαρτίου είναι ανοιχτή στη Σουηδία η μεταγραφική περίοδος. Παίζεται το Κύπελλο αυτή την στιγμή. Μερικοί παίκτες δεν πάνε καλά και οι ομάδες κοιτούν να δυναμώσουν το ρόστερ. Έχει αποκλειστεί η Μάλμε από το Κύπελλο, έχει χάσει από ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας και έφυγαν δύο ποδοσφαιριστές, ο Τελίν και ο Μολίνς, γι' αυτό και κοιτάζει για δύο επιθετικούς. 

Οι άλλοι δύο στο ρόστερ είναι μικροί σε ηλικία. Έχουν Δανό προπονητή, νομίζω θα πάρουν κάποιον από Σκανδιναβία και ίσως και τον Τσόλακ. Οι παίκτες που έφυγαν ήταν ψηλοί, δεν ξέρω καλά τον Τσόλακ, αλλά νομίζω θα χρειαστεί δύναμη. Πρέπει είναι ένα box player για να ταιριάξει» είπε αρχικά και συνέχισε: «Είμαι σίγουρος ότι θα παίξει στην Μάλμε, οπότε είναι μία καλή περίπτωση. Είναι μεγάλο το συμβόλαιό του για τα σουηδικά νούμερα. Μπορεί όμως να πληρώσει τα μισά ο ΠΑΟΚ και τα μισά η Μάλμε, υπάρχουν τρόποι. 

Η Μάλμε είναι η πιο καλή οικονομικά ομάδα στην Σουηδία. Ο μέσος όρος των συμβολαίων που έχει είναι 200.000 με 250.000 ευρώ. Οι ομάδες της Στοκχόλμης μπορεί να δίνουν λεφτά, αλλά υπάρχουν ομάδες που δίνουν δύο και τρία χιλιάρικα τον μήνα. Μιλάμε για Α' Εθνική». 

Για τον Ντάνιελ Σούντγκρεν σημείωσε: «Ο Σουντγκρεν είναι καλός παίκτης. Τα πρώτα ματς τα έπαιξε βασικός. Μετά ήταν εκτός ομάδας, δεν ξέρω για ποιον λόγο. Είναι παράξενο αυτό στην Ελλάδα, έρχεται κάποιος άλλος προπονητής και είσαι ξαφνικά στην κερκίδα. Έδειξε φέτος ότι είναι καλός χαρακτήρας και καλός παίκτης. Ξέρει καλά το μαρκάρισμα και την άμυνα ζώνης».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.