Κάλεσμα Παϊσιάδη στον κόσμο του ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς με Μακάμπι

Metrosport Team13 Δεκεμβρίου 2022

Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης μιλώντας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή ‘’Τρίτο Ημίχρονο’’ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να γεμίσει το Παλατάκι για τον αγώνα ρεβάνς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

«Είναι κάτι σπάνιο και τιμή για τον ΠΑΟΚ να παίζουν και τα δύο τμήματά του την ίδια μέρα στην Ευρώπη. Δίνουμε δύο σημαντικά παιχνίδια. Το παιχνίδι με την Μακάμπι για το τμήμα βόλεϊ των ανδρών είναι πολύ κρίσιμο για τον ΠΑΟΚ και καλούμε τον κόσμο να έρθει μαζικά και να γεμίσει το γήπεδο και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Αν και είχαμε μια μεγάλη ταλαιπωρία από τη Σύρο, καθώς η ομάδα επέστρεψε χθες το βράδυ είναι πανέτοιμη για τη ρεβάνς με τους Ισραηλινούς. Στον πρώτο αγώνα η διαιτησία ήταν εχθρική ειδικά στο τέταρτο σετ, το κλίμα ήταν πολύ κακό και κάποια στιγμή είχε ξεφύγει. Όπως κι να΄ χει ο κόσμος μας να έρθει μαζικά στο Παλατάκι για να σπρώξει τους παίκτες στη νίκη που θα σημάνει και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

Ο ΠΑΟΚ θέλει μία καθαρή νίκη για να πάει η αναμέτρηση στο χρυσό σετ και εκεί να διεκδικήσει την πρόκριση. Εφόσον, περάσουμε, ο δρόμος είναι πιο βατός και μπορούμε μέχρι και τελικό να ονειρευόμαστε. Φέτος, είναι πολύ πιθανό να έχουμε και ελληνικό εμφύλιο. Εμείς κοιτάμε μόνο το ματς της Πέμπτης και θα το επαναλάβω θα παίξει καθοριστικό ρόλο η παρουσία του κόσμου στην αναμέτρηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. 

Τα μηνύματα που παίρνουμε είναι ότι θα έχει αρκετό κόσμο στο γήπεδο και μακάρι να δούμε εικόνες όπως στο ματς του μπάσκετ του Δικεφάλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό όπου το γήπεδο γέμισε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.