Κάλεσμα ενότητας από Λουτσέσκου: «Μην μείνουμε στο παρελθόν, γιατί δεν βοηθά. Ξέρω ότι δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο»

Γιώργος Ζαΐρης11 Δεκεμβρίου 2021

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για τη σημασία και την ουσία της πρόκρισης, τις προϋποθέσεις βελτίωσης, τα προβλήματα τραυματισμών, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τη Λαμία στην Τούμπα.

«Δεν χρειάζεται να εξηγήσω και πάλι γιατί η ομάδα είναι άρρωστη. Αυτό που κρατώ από το ματς της Πέμπτης είναι η πρόκριση γιατί χρειαζόμασταν μια ψυχολογική τόνωση σε μια στιγμή που δεν είμαστε καλά. Εγώ ποτέ δεν απέφυγα τις ευθύνες μου αλλά λέω πως τώρα χρειαζόμαστε τη βοήθεια από όλους και από τον κόσμο μας. Ξέρω ότι οι προσδοκίες στην αρχή της σεζόν ήταν μεγάλες. Αλλά θέλω να κρατήσω πως προχωράμε στην Ευρώπη και έχουμε να παίξουμε ματς τον Φεβρουάριο, κάτι που άλλες ομάδες δεν το έχουν πετύχει. 

Σας παρακαλώ λοιπόν να μην μείνουμε στο παρελθόν, γιατί δεν βοηθά. Ξέρω ότι δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, πρώτος το λέω αυτό. Αλλά είναι σημαντικό πως προχωρήσαμε στην Ευρώπη και αυτή η επιτυχία ας μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενους αγώνες και πιστεύω ότι τώρα θα αλλάξει προς το καλύτερο η ομάδα. Μπροστά μας έχουμε μια ομάδα που δεν έχει να χάσει τίποτε κι γι΄ αυτό την καθιστά επικίνδυνη. Η πρόκριση πιστεύω θα μας δώσει ώθηση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.