Κάλεντ Νάρεϊ, ο εκλεκτός του Μπότο στα εξτρέμ

Metrosport Team11 Ιουνίου 2022

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης – Κ.Πετρωτός

Παράλληλα με την περίπτωση του Πορτογάλου εξτρεμ Φάμπιο Μαρτίνς που προτάθηκε στον ΠΑΟΚ όπως είχε αποκαλύψει η Metrosport πριν από μερικές ημέρες και απασχολεί πολύ σοβαρά (λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε και στο σημερινό ρεπορτάζ), υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις παικτών που κάνουν την “διαφορά”. Ένας από αυτούς, όπως αποκάλυψε χθες το Metrosport.gr είναι ο 27χρονος Γερμανός Κάλεντ Νάρεϊ που ανήκει στην Φορτούνα Ντίσελντορφ που συμμετέχει στην δεύτερη κατηγορία στη Γερμανία.

Ο Κάλεντ Νάρεϊ, έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την Φορτούνα που ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Όμως, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Ζοσέ Μπότο έχει εστιάσει στην περίπτωσή του. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Νάρεϊ έπαιξε σε 33 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, πέτυχε οκτώ γκολ και μοίρασε 15 ασίστ. Η παραγωγικότητά του, κυμάνθηκε σε πραγματικά πολύ υψηλά επίπεδα. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Κάλεντ Νάρεϊ, κυρίως λογίζεται ως δεξιός εξτρεμ, έχει την άνεση να καλύψει όλη την δεξιά πλευρά και βοηθά στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας.

Ο Νάρεϊ είναι θετικός να έρθει στον ΠΑΟΚ καθώς γνωρίζει ότι το κλαμπ έχει ανέβει επίπεδο, πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη, ενώ διεκδικεί (και κατακτά) μόνιμα τίτλους τα τελευταία χρόνια.

Ο Γερμανός συντάκτης της Hamburger Morgenpost που επίσης αναπαρήγαγε χθες το θέμα του 27χρονου εξτρεμ, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έχει προσεγγίσει τον Νάρεϊ και μάλιστα του έχει κάνει και πρόταση, ιδιαιτέρως δελεαστική για να τον πείσει να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Στην Μικράς Ασίας εκτιμούν πως μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή με την διοίκηση της Φορτούνα για να έρθει ο παίκτης. Γενικά οι επιδόσεις του Νάρεϊ, ειδικά την σεζόν που ολοκληρώθηκε, είναι ομολογουμένως εντυπωσιακές, ενώ η ηλικία του, είναι η κατάλληλη και στα “πλαίσια” που έχει καθορίσει ο Μπότο, για τους έμπειρους παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα και παράλληλα θα αποκτήσουν μέσα από τον ΠΑΟΚ μία ισχυρή μεταπωλητική αξία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.