«Κεραυνοί» Κάλεν για τον Άρη: «Δεν είμαι αισιόδοξος! Είχαν πει ότι θα κάνουν μεγάλη την ομάδα, αλλά...»

Metrosport Team25 Αυγούστου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Χρήστος Κάλεν, εξαπολύοντας «κεραυνούς για την κατάσταση στους «κιτρινόμαυρους».

«Έβαζα δικά μου χρήματα , δεν έπαιρνα από κάποιον ούτε έπαιρνα χρήματα από παίκτες και τα χρησιμοποιούσα όπως συμβαίνει τώρα», είπε αρχικά προσθέτοντας μεταξύ άλλων: 

«Τώρα με την γυναίκα μου κάνουμε κουμάντο την μεταφορική εταιρεία που έχουμε, όποιος δεν εργάζεται , γερνάει».

Παράλληλα, ανέφερε: «Εμένα με καίει ο Άρης. Κάποτε βγήκε η αδερφή του προέδρου, γιατί αυτός είναι τυπικά πρόεδρος, και είπε ''εμείς ήρθαμε στον Άρη για να τον κάνουμε μεγάλο'', αλλά εγώ βλέπω ότι τον κάνουν μικρότερο. Είχαν πάει να πουλήσουν τον Μπράμπετς στον Παναθηναϊκό αλλά οι αντιδράσεις του κόσμου τον σταμάτησαν, ενώ το ίδιο θα γίνει τώρα με τον Πάλμα. Αν τον πουλήσει και τα ''τσεπώσουν'', δεν ξέρω τι θα γίνει μετά και η ομάδα θα πάει για Superleague 2. Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος».

Για τον Μαρινάκη, ανέφερε: «Τώρα έφυγε από τον Μαρινάκη και πήγε από την άλλη μεριά. Αυτό με ενοχλεί γιατί ο Μαρινάκης είναι καλός άνθρωπος αλλά δεν ξέρω το ίδιο για τον Μελισσανίδη».

Ενώ για την πορεία του Άρη: «Ποια ευρωπαϊκή πορεία για τον Άρη; Κάθε χρόνο βγαίνει στην Ευρώπη και κάθε χρόνο βγαίνει από τον πρώτο γύρο».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.