Καλαντάτζε: «Μας φέρνει γούρι το Παλατάκι - Δείξαμε τον πραγματικό μας εαυτό απέναντι στην ΑΕΚ»

Metrosport Team18 Απριλίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε η Άννα Καλαντάτζε.

Η αθλήτρια βόλεϊ του ΠΑΟΚ μίλησε για τη νίκη της ομάδας του Δικεφάλου απέναντι στην ΑΕΚ, την εξέλιξη του πρωταθλήματος αλλά και το γούρι που έχει φέρει το... Παλατάκι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αναφορικά με την αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ: «Το χθεσινό παιχνίδι δεν ήταν για... καρδιακούς και ήταν μία ωραία αναμέτρηση που φύγαμε εμείς νικήτριες. Δεν είχαμε φόβο απέναντι στην ΑΕΚ και οι προηγούμενες φορές που είχαμε παίξει ήταν σε δικές μας κακές ημέρες, μπορεί να μας είχε πάρει τον... αέρα αλλά όταν χρειάστηκε δείξαμε τον πραγματικό μας εαυτό και πήραμε αυτό που αξίζαμε και θέλαμε στο κρίσιμο παιχνίδι».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Σίγουρα δεν είναι εύκολο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό, δεν έχουμε περιθώρια ξεκούρασης γιατί μπροστά μας είναι ο στόχος μας. Ο προπονητής μας είπε πως από εμάς θέλει και περιμένει τη νίκη και με αυτόν τον τρόπο μας εμψύχωσε».

Για το που θα κριθεί ο τίτλος:«Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων, παρά μόνο λεπτομέρειες και θα έχουμε δυνατές αναμετρήσεις σε ημιτελικούς και τελικούς και δεν πιστεύω πως θα χρειαστούν μόνο δύο παιχνίδι. Πιστεύω ότι το «PAOK Sports Arena» μας έχει φέρει γούρι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.