Καλαμπάκος: «Ο Άρης πίστευε ότι θα μας νικήσει εύκολα»

Metrosport Team27 Οκτωβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ντίνος Καλαμπάκος.

Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Μεσολογγίου μίλησε για τη νίκη της ομάδας του επί του Άρη, που ήταν η πρώτη της ιστορίας της στην Basket League.

Μεταξύ άλλων, ο Ντίνος Καλαμπάκος δήλωσε:

Για τη νίκη επί του Άρη: «Ασχολήθηκα πολύ με την ομάδα μου. Δεν ήμασταν και δεν είμαστε έτοιμοι. Κάναμε πράγματα, σε 10 μέρες είχαμε τρεις αλλαγές, είχαμε θέματα, έχουμε Έλληνες με «λίγα χιλιόμετρα» στην Basket League. Θέλαμε να δείξουμε ομοιογένεια και να είμαστε συμπαγείς για αυτό το ματς. Νομίζω το πέτυχαμε.

Για την ομαδική δουλειά του Μεσολογγίου: «Έτσι πρέπει να γίνει. Για να βγει το αποτέλεσμα πρέπει να βοηθήσουν και τα 12 παιδιά. Δεν έχουμε τον ακριβό παίκτη, το μπάτζετ μας είναι 167 χιλιάρικα».

Για τον Άρη: «Δεν τον περίμενα έτσι. Είχαμε δει φιλικά με Ηρακλή, θα εστιάζαμε στα ψηλά παιδιά του και θα ρισκάραμε στο σουτ. Έδειξε μια ομάδα χωρίς ταχύτητα και διάθεση. Πίστευαν ότι θα κερδίσουν εύκολα. Δεν τους βγήκε και μετά είναι δύσκολο να επιστρέψεις από το 25’-30’. Τρέξαμε γιατί σε παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε υπερτερούσε ο Άρης λόγω κορμιών».

Για το πώς υποδέχτηκε ο κόσμος τη νίκη: «Είναι ανάστατη η πόλη. Λες και πήραμε το παγκόσμιο κύπελλο. Η πόλη συντηρεί την ομάδα. Το Μεσολόγγι είναι ταλαιπωρημένο οικονομικά από τον κορωνοϊό. Ο κόσμος έχει μία διέξοδο για διασκέδαση, τον Χαρίλαο Τρικούπη, και δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο».

Για το τελευταίο σουτ του Ντεβόντε Γκριν: «Έδειξε προσωπικότητα και ένστικτο. Το βάλε, συγχαρητήρια, μπράβο αγόρι μου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.