Καλαμαριά: Κάλεσμα για καθαρισμό του Κόδρα

Χάρης Δημαράς26 Μαρτίου 2021

Όλο και περισσότεροι Θεσσαλονικείς επισκέπτονται το χώρο του πρώην στρατοπέδου Κόδρα στην Καλαμαριά, το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενισχύοντας το αίτημα των πολιτών για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοποίηση της έκτασης, τρία χρόνια μετά την παραχώρησή του από το κράτος.

Ο Δήμος Καλαμαριάς έχει προχωρήσει σε καθαρισμό της έκτασης το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο κόσμος σπεύδει όλο και περισσότερο για ημερήσιες βόλτες, γνωρίζοντας τις ομορφιές της περιοχής. Μάλιστα και για αύριο Σάββατο (27/03) η δημοτική αρχή έχει απευθύνει προσκλητήριο προς τους δημότες για καθαρισμό του Κόδρα, σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα «Save the hood».

Το μήνυμα που απηύθυνε:

«Αύριο Σάββατο ας επιστρέψουμε στο πάρκο μας με την φροντίδα και τον καθαρισμό μας, λίγη από την χαρά που μας έδωσε τον τελευταίο καιρό! Καλό αντάμωμα στις 11π.μ. στο εκκλησάκι του Αγ.Αλεξάνδρου μαζί με τους εθελοντές της "save your hood", υπαλλήλους της καθαριότητας και πάντα τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα! Την ίδια ώρα δεκάδες εθελοντές θα βρεθούν σε εξορμήσεις στην παραλία Αρετσούς στους ψαράδες και στον ναυτικό όμιλο Καλαμαριάς! Είναι πολύ ευχάριστη η ενεργοποίηση δεκάδων εθελοντών που προστατεύουν πλέον τους ελεύθερους χώρους στην Καλαμαριά!».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.