Κάλα για ρατσιστική επίθεση στον Ντιακαμπί: «Βιώνω ένα δημόσιο λιντσάρισμα»

Metrosport Team06 Απριλίου 2021

Ο Χουάν Κάλα μίλησε για πρώτη φορά για το επεισόδιο στο οποίο φαίνεται να πρωταγωνιστεί και αφορά την ρατσιστική επίθεση του ίδιου στον Μουκτάρ Ντιακαμπί της Βαλένθια, στην αναμέτρηση της Κάντιθ με τις «νυχτερίδες».

Σενέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Ισπανός αμυντικός ο οποίος αρνείται τις όποιες κατηγορίες για...ρατσιστικό λόγο εναντίον του αντιπάλου του, Μουκτάρ Ντιακαμπί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Εγώ του είπα μόνο «άφησε με ήσυχο» και αυτός λέει ότι τον αποκάλεσα «γαμ@@@@@ αράπη». Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι ξεκάθαρο. Και όσα λέγονται από τότε είναι ψέματα. Αν βρεθεί ένας συμπαίκτης μου να επιβεβαιώσει τον Ντιακαμπί εγώ θα πω συγγνώμη και θα σταματήσω το ποδόσφαιρο. Βιώνω ένα λιτσάρισμα από τα ΜΜΕ» είπε ο Κάλα και συμπλήρωσε:

«Υπάρχουν δύο θύματα: ένας παίκτης, ο οποίος κατηγορείται και ένας άλλος, ο οποίος πιστεύει ότι ήταν θύμα ρατσιστικής επίθεσης. Αν μας είχαν αφήσει να μιλήσουμε εκείνη τη στιγμή στον διαιτητή, το θέμα θα είχε λυθεί και δεν θα γινόταν τσίρκο. Δεν ξέρω τι σκοπό έχει ο Ντιακαμπί. Προσπάθησα να του εξηγήσω τι είπα. Μετά είδα τους παίκτες της Βαλένθια να μιλούν και τελικά να φεύγουν από το γήπεδο. Είμαι δώδεκα χρόνια επαγγελματίας και έχω συνυπάρξει με Αφρικανούς, Κινέζους, Λατινοαμερικάνους...».

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ είπε, επίσης, πως ακόμα και αν δεν προσφύγει στη δικαιοσύνη η Βαλένθια, θα κάνει ο ίδιος καταγγελία για όσα τον κατηγορούν ώστε να... καθαρίσει το όνομά του.

Λίγη ώρα πριν από τις δηλώσεις του Κάλα, ο Ντιακαμπί είχε κάνει ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας για άλλη μια φορά πως ο άσος της Κάντιθ του μίλησε ρατσιστικά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.