Τζένιφερ Λόπες: Ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα» με καυτό φόρεμα

Metrosport Team27 Δεκεμβρίου 2025

Χριστούγεννα με στιλ και...σέξι διάθεση έκανε για άλλη μια φορά η Jennifer Lopez, ποζάροντας με ένα κατακόκκινο στενό φόρεμα.

Η 56χρονη σταρ της ταινίας «Το φιλί της γυναίκας αράχνης» γιόρτασε παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων με την οικογένειά της έχοντας δύο διαφορετικά look: ένα κόκκινο φόρεμα καλυμμένο με κρύσταλλα, κατάλληλο για ένα εορταστικό δείπνο, και στη συνέχεια μια άνετη πιτζάμα για μια οικογενειακή βραδιά στο σπίτι.

Το φόρεμα της εταιρείας Solangel τόνιζε την άψογη σιλουέτα της, ενώ είχε βαθύ ντεκολτέ και λεπτές τιράντες, αναδεικνύοντας τις καμπύλες της Lopez. «Καλά Χριστούγεννα σε όλους», έγραψε για τους φανς της η τραγουδίστρια και ηθοποιός.

Φυσικά αυτή δεν είναι η μοναδική εμφάνιση της Λατίνας σταρ, που αναστατώνει τα πλήθη, αφού πριν λίγο καιρό κατά τη διάρκεια σόου στη Βαρσοβία είδε την ασημένια της να «εξαφανίζεται» on stage. Aν και αρχικά, άφησε μια μικρή κραυγή, προσπαθώντας να πιάσει τη φούστα πριν πέσει στο πάτωμα, ωστόσο, πολύ σύντομα άλλαξε γνώμη, μένοντας στη σκηνή, με ένα σλιπ, ένα πράσινο σουτιέν με λαμπερά στολίδια, μακριά πράσινα γάντια και καλσόν. «Χαίρομαι που ενίσχυσαν αυτή τη στολή. Και χαίρομαι που φορούσα εσώρουχα. Συνήθως δεν φοράω εσώρουχα», είπε αστειευόμενη προς το κοινό. 

Δείτε τη σέξι εμφάνισή της:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.