Κάκος: «Καθαρό πέναλτι στον Κρμέντσικ, φάουλ του Μπερτόγλιο στην Τρίπολη, τι έγινε με Μακέντα»

Metrosport Team27 Απριλίου 2021

Για τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής σε πλέι-οφ και πλέι-άουτ μίλησε ο Τάσος Κάκος στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη», καταλογίζοντας ευθύνη στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τους ορισμούς του, στα περισσότερα ματς.

Για το ντερμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ ο κ. Κάκος σημείωσε ότι όλες οι αποφάσεις του Μαυροβούνιου διαιτητή ήταν σωστές, ενώ για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (από 11.26 και μετά) είπε αρχικά για τη φάση του Μακέντα: 

«Ο Γκεστράνιους δημιούργησε τη φάση, δεν του καταλογίζουμε λάθος στο ότι ακύρωσε το γκολ. Εκανε όμως λάθος που δεν άφησε το πλεονέκτημα και σίγουρα είναι ένα ζήτημα για την ποιότητα του διαιτητή. Υπάρχει ιστορικό με τον συγκεκριμένο διαιτητή, είχε κάνει και πάλι 2 λάθη».

Για το πέναλτι του Κρμέντσικ τόνισε: «Το πόδι του αμυντικού βρίσκει το πόδι του επιθετικού και είναι ξεκάθαρο πέναλτι. Θα έπρεπε τουλάχιστον να παρέμβει το VAR και να τον ειδοποιήσει».

Για τον Άρη (από 17.35 και μετά) και το πέναλτι που ζήτησαν οι κιτρινόμαυροι: «Σωστή η απόφαση στη φάση με την απόκρουση του Κουέστα, δεν πέρασε η μπάλα. Για την φάση του τελευταίου λεπτού, ο Μπερτόγλιο έκανε φάουλ στον αμυντικό του Αστέρα Τρίπολης, επειδή ο τελευταίος πρόλαβε και έβαλε το πόδι του».   

Δείτε το video 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.